Sari la conținut

Stefan_C12

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,527 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre Stefan_C12

 • Rang
  Stefan_C
 • Dată Naștere 25.12.2000

Personal Information

 • Descriere
  Salut!Ma numesc Stefan Cristian si am 14 ani.Sunt nascut pe 25 Decembrie(wow ce chestie de Craciun sunt nascut) si din acest motiv ma cheama si Cristian deoarece vine de la Craciun.Sunt o fire calma si intelegatoare.Imi place sa ma joc pe serverul Play si imi place sa ajut jucatori incepatori si nu numai.
 • Oraș
  Baicoi
 • Experiență Minecraft
  Avansat
 • ID Discord
  qStefan_C#6318

Vizitatori Recenți Profil

186 citiri profil
 1. Stefan_C12

  Bafta Gacio când ai zis qStefan te-ai referit la mine, qStefan_C?
 2. Stefan_C12

  1. Nume in joc: Stefan_C 2. Dvs. ati inregistrat contul pe server: Da 3. Dovada ca aveti un cont premium cu acest nume: 4. Nume + discriminator Discord:qStefan_C#6318 5. Comentarii aditionale:Nu inteleg oamenii care fac asta... Si daca nu ma credeti ca e contul meu va puteti uita si la topicurile de pe forum facute de mine
 3. Stefan_C12

  Cer t/c am gresit cv
 4. Stefan_C12

  drayke nici eu nu te-am prea vazut pe tine pe server.Eu am fost cel mai mult pe factions,crative si skywars.Nush cum sa zic dar am fost cu mult mai activ decat tine.Nu a fost un atac sau ceva dar asta este punctul meu de vedere.
 5. Stefan_C12

  1. Cum te numești?: Stefan 2. Nume în joc (nickname): Stefan_C 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Stefan_C#6318 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:In acest moment detin gradul de donator Ultra. 6. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Mi-as putea ajuta colegi din staff cu linistea serverului prin mute,warn,kick,ban si prin ajutorarea playerilor cu informatii pe care le pot spune . 7. De ce să te alegem pe tine?:M-ati putea alege pe mine deoarece sunt matur la varsta mea ,ma pricep ,stiu regulamentul, s-a dau kick,ban,warn si nu abuzez. 8. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora. 9. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):In primul dau mute celui care spameaza chatul(20m) pentru a fi chat-ul curat , apoi ii dau mute celui care foloseste un limbaj indecent(15m/1h daca este limbaj staff/1d daca este limbaj server)si apoi ma ocup de presupusul hacker adica verific daca chiar are hack iar la sfarstit il intreb pe jucatorul cu bugul gasit care este si daca este chiar grav si nu pot sa il rezolv eu chem un coleg din staff cu un grad mai mare in cazul acela un operator. 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii explic ca nu pot spune un lucru confidential al server-ului si incerc sa nu ii dau detalii cat s-ar ruga de mine! 11. Alte comentarii:Sper sa primesc acest grad deoarece mie mi-se pare ca eu unul chiar merit acest grad legitim.
 6. Stefan_C12

  1. Cum te numești?: Stefan 2. Nume în joc (nickname): Stefan_C 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Stefan_C#6318 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Ultra 6. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Mi-as putea ajuta colegi din staff cu linistea serverului prin mute,warn,kick,ban si prin ajutorarea playerilor cu informatii pe care le pot spune . 7. De ce să te alegem pe tine?:M-ati putea alege pe mine deoarece sunt matur la varsta mea ,ma pricep ,stiu regulamentul, s-a dau kick,ban,warn si nu abuzez. 8. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora. 9. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):In primul dau mute celui care foloseste un limbaj indecent(15m/1h daca este limbaj staff),dau mute celui care spameaza chatul(20m) si apoi ma ocup de presupusul hacker adica verific daca chiar are hack iar la sfarstit il intreb pe jucatorul cu bugul gasit care este si daca este chiar grav si nu pot sa il rezolv eu chem un coleg din staff cu un grad mai mare in cazul acela un operator. 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii explic ca nu pot spune un lucru confidential al server-ului si incerc sa nu ii dau detalii cat s-ar ruga de mine! 11. Alte comentarii:Sper sa primesc acest grad deoarece mie mi-se pare ca eu unul chiar merit acest grad legitim.
 7. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×