Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

150

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. 1. Nume in joc: iMicroFox 2. Varsta: 16 3. Gradul pe care l-ai detinut: Moderator 4. De ce ai pierdut gradul?: retragere 5. De ce il vrei inapoi: Am facut o pauza cam lunga si acum vreau sa revin 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: legitim 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 8. ID Discord: iMicroFox#4204 9. Comentarii aditionale:
 2. Foxalete

  1) Nick: iMicroFox 2) Gradul detinut: moderator 3) Motivul pentru care te retragi: Nu mai am timp de a ma ocupa , nici cheful de odinioara + ca nu cred c-o sa mai stau pe pc in timpul liceului. 4) Comentarii aditionale: Respecte in special lui : _chulminkim_ , iPydro , Gobi , Lyyys si celor cu care m-am inteles bine. Poate voi reveni,bineinteles daca voi fi primit.
 3. Foxalete

  up
 4. Foxalete

 5. Foxalete

  up
 6. Foxalete

  Conditii + cerere bine formulata.
 7. Foxalete

  up
 8. Foxalete

  Apreciez activitatea acestei cereri. UP
 9. Foxalete

  up
 10. Foxalete

  1. Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/rankbar): semnatura 2. Dimensiuni: nici prea mare nici prea mica 3. Stock/Temă: - 4. Text principal: Foxalete 5. Text secundar: MC-RO 6. Detalii: culoarea scrisului sa se asorteze cu avatartul 7. Ultima cerere:
 11. Foxalete

 12. Foxalete

  Dupa am vazut ca este donator.Mi-am cerut scuze si i-am scos warn-ul. http://prntscr.com/kjw9kt http://prntscr.com/kjw9u1 Mersi frumos de reclamatie.
 13. Foxalete

  Bafta
 14. Foxalete

  Am ales t/c
 15. Foxalete

  up

Reputație Comunitate

Foxalete a câștigat ultima dată ziua din Iulie 10 2018

Foxalete a avut cel mai apreciat conținut.

5 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

369 citiri profil
×