Sari la conținut

Foxalete

Membru
 • Număr conținut

  105
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1
 • Puncte

  4,789 [ Donate ]

Foxalete a câștigat ultima dată ziua din Iulie 10

Foxalete a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre Foxalete

Vizitatori Recenți Profil

168 citiri profil
 1. Foxalete

  Din contra , am 35 enumerate cu Reclamatie 1,2,3 etc,dar daca te uiti atent pe profilul meu am exact 50 de reclamatii incluzandu-le si pe cele staff.Doar uita-te inca odata si numarale cu atentie.Multumesc.
 2. Foxalete

  Tu stai si hibernezi pe alte sectiuni iar pe survival nu intri deloc si imi stii comportamentul,interesant.
 3. Foxalete

  Da,ma intereseaza din punct de vedere calitativ.Multumesc de sfat.
 4. Foxalete

  Ce n-am indeplinit?
 5. Foxalete

  Sunt activ doar pe survival,bro asta fiind si singura sectiune pe care mi-as dori gradul !
 6. Foxalete

  1. Cum te numești?: Marius 2. Nume în joc (nickname): iMicroFox 3. Vârstă: 15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): BăiatulGeambaș#0109 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru matur , activ cu simtul responsabilitatii. 6. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca obisnuiesc sa ajut playerii,o fac din placere si sunt foarte activ,fiind momente cand nu este staff on,iar donatorii nu se ocupa si ma simt pregatit sa intru in personalul play. 7. Ai citit regulamentul?: Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora. 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Pai sunt un simplu baiat din Galati care are ca pasiunea inotul,fotbalul si jocurile pe pc. Timpul liber mi-l dedic inotului,pentru ca fac inot de performanta,iar cand sunt acasa obisnuisc sa joc survival si sa ies ocazitional la fotbal cu prietenii ! 9. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Pai ii acord mute 20m conform regulamentului celui care spameaza,iar apoi urmeaza sa ma uit pe pe hacker sa vedem daca foloseste cu adevarat cheats,iar in final as chema un OPG sa rezolve bugul. 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Pai ii explic ca nu am voie sa-i spun lucruri confidentiale,private. 11. Alte comentarii: Cei care sunteti gata sa dati contra,v-as ruga mai intai sa va ganditi de 2 ori si sa-mi spuneti si motivul pentru ca pe viitor sa-mi repar greselile.Multumesc pentru timpul petrecut pe cererea mea si sper ca nu v-ati irosit minutele pretioase.Peace!
 7. Foxalete

  Am ales , t/c va rog!
 8. Foxalete

  Ca bine spui (y)
 9. Foxalete

  Nu conteaza bugetul , mersi oricum.
 10. Foxalete

  1) Nick-ul tău: imicrofox 2) Nick-ul celui reclamat: reddy2k 3) Staff/Donator: donator 4) Sectiunea: factions 5) Motivul pentru care il reclami: limbaj neadecvat. 6) Dovada https://imgur.com/a/Mi3eqC5 7) Alte comentarii:
 11. Foxalete

  10,10 le avem la cel ce coincidenta
 12. Foxalete

  Nokia
 13. Foxalete

  2016?
×