Sari la conținut

xwɘr

literally the god of webdeving


Informații

Group

Developer

Număr conținut

168

Dată Naștere

17.12.2003

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. xwɘr

  Mereu cand activezi optiunea 'desktop version' cand esti pe telefon vor aparea unele buguri vizuale. Sunt rezolutii ciudate care fac chestiile sa se suprapuna. Tema a fost schimbata si se vor rezolva si pe tema aceasta. closed.
 2. xwɘr

  A fost o problema legata de favicon ,rezolvata in urma updateului la tema. closed.
 3. xwɘr

  pls

  1) Nick-ul de pe server: Xw3R 2) De ce ai primit remove/downgrade?: Pentru ca a fost inchis serverul.. cred? 3) De ce vrei gradul înapoi?: pentru ca imi placea si e misto pe city 4) Ce grad deţineai?: patriarh, totusi, nu m-ar supara ceva mai sus 5) Comentarii adiţionale: *
 4. xwɘr

  Ador reacts only
 5. xwɘr

  Ati facut mult prea mult chat la topic, iar acel mesaj era inutil. Puteati sa clarificati si sa va scuzati unul altuia pe privat :). Warnul ramane, lock.
 6. xwɘr

  Love love love love
 7. xwɘr

  Mate, in primul rand, tempereaza-te si incearca sa faci lucrurile cu cap, sa nu vii dupa aia sa ne explici cum iti pare rau sau alte lucruri. Nu suntem niste oameni absurzi, putem intelege ca poate ai avut o iesir esau ceva, nu stiu ce a fost in capul tau ca nu am fost de fata (personal). Da, oamenii se mai scot si din blacklist (nu cred ca o sa putrezesti acolo), dar e putin cam repede sa vii sa ne spui ca ti-ai revizuit comportamentul (ciudat, din punctul meu de vedere). Arata-ne ca te-ai schimbat. Cheers!
 8. xwɘr

  "1. La aceste reclamatii au dreptul de a posta doar autorul topicului in cazul in care are ceva de adaugat, persoana reclamata in cazul in care are ceva de spus in apararea sa, precum si Managerii, inclusiv Operatorii care au fost alesi sa se ocupe de aceste reclamatii pentru a da verdictul si a inchide topicul. Cine nu se incadreaza in vreuna din aceste categorii si posteaza in reclamatiile staff, risca sa fie sanctionat." E o situatie destul de ciudata. In primul rand, puteai sa dai edit la topic ca sa adaugi chestia aia, nu trebuia sa faci post separat. In al doilea rand nu ai venit cu un alt argument solid ca sa ajute la reclamatie si sa arate ca tu ai dreptate.. Warnul ramane, lock.
 9. xwɘr

  Practic ce ai facut tu a fost sa repeti ce a zis Amnox si sa ii spui ca poate fi daca are host naspa (http://prntscr.com/klyh5m). Ok, cu ce l-ai ajutat? Nu i-ai dat nicio metoda de rezolvare sau i-ai recomandat vreo schimbare. Plus ca nici macar nu ai certitudinea ca el ruleaza pe localhost sau pe un host de proasta calitate, puteai sa ceri aceste detalii ca sa poti sa ii dai o metoda de rezolvare care chiar il ajuta, altfel, acel raspuns nu valoreaza nimic. Warn acordat corect. lock.
 10. xwɘr

  Thanks a lot, mate! lock
 11. xwɘr

  Inscrieri inchise, multumim tuturor! Concursul va incepe.
 12. xwɘr

  oribil.
 13. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 14. xwɘr

  Rog pe cei care s au inscris sa si intre in conferinta de discord folosind linkul din topic pentru a fi mai usor sa ii identific. @FakeUber, id-ul de discord nu merge.

Reputație Comunitate

30 Excelent

Vizitatori Recenți Profil

1.126 citiri profil
×