Sari la conținut

Laur

Developer
 • Număr conținut

  250
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2

Urmăritori

Informații

Group

Developer

Număr conținut

250

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Laur

  Topic închis. se vede triggerbot kill aura daca dadeai click incotinuu fara sa te uiti inseamna ca dadeai si in gol dar tu lovesti fix mereu cand iti pica blaze in fata, se vede la 0:05 pe video, dupa ai revenit la pc. Nu iti trebuie o dovada de 10 minute ca sa observi un hack.
 2. Laur

  Topic închis. Se vede clar ca ai iesit schimband ip dupa si punand alt cont la farm. cerere respinsa.
 3. Laur

  Topic închis. aici ai dovezi.
 4. Laur

  Topic închis. toate dovezile aici:
 5. Laur

  Topic închis.
 6. Laur

  Dovada Securistuxxl hack: Dovada ca e al tau: Ban avoid dupa schimbare ip:
 7. Laur

  Ba se gandesc la asa ceva, dar dupa cum se observa in dovada, cand un cont se oprea din mers se misca celalalt, asta dovedeste ca o singura persoana controla ambele conturi. Faptul ca trimiti mesaj privat e comlet inutil deoarece kill-aura se observa cand cineva o foloseste cu acel scop de mai sus.
 8. Nu iti joci rolul de marioneta foarte bine. Voi repetati aceleasi argumente de cateva pagini in acest topic, argumente care deja au fost debunked in trecut daca recitesti prima pagina si nu am de gand sa repet acelasi contra argument fiecarei maimute care mananca rahat degeaba si crede ca vine cu ceva solid aici. Intr-un fel ai dreptate, luptam sa fiti descalificati, dar facem asta deoarece ati fost favorizati in toate aceste wipe-uri si deja toti ne-am saturat de abuzurile unora pentru voi. Este ironic ca tu sa postezi aici, tu, care dupa auzite te-ai folosit de bugul cu merele op. Daca e sa jucam la f top hai sa o jucam corect macar, dar la voi niciodata nu a fost vorba de corectitudine. Si wipe-ul trecut Pennnk va tinea partea cu toate dovezile pe fata in care mihai abuza de grad si uite ca din cauza asta inca nu a primit remove chiar daca dovezile erau clare, noroc de xRaden care a luat initiativa si macar v-a descalificat. Cand moderatorii din shadow stateau cu fly hack deasupra teritoriilor hated inaite ca mihai sa le dea disband(dovada filmata de ulypannn) mihai a incercat sa duca tot stafful cu zaharelul ca in acel videoclip era un bug, in nici un caz hack, dar ulterior fostii moderatori din shadow au recunoscut de fapt ca au folosit fly hack iar acest operator a facut tot posibil sa le scoata banul primit. Dovezi ca ati fost favorizati in tot acest timp exista, dar cand la conducere sunt coruptii de la voi, cu gradele cele mai mari pe sectiune, mai greu sa se ia ceva initiative. Actiunile lui Pennnk din ultimele 2 wipe-uri arata ca nu este in stare sa administreze o sectiune, el ar trebuii sa se focuzeze doar pe imbunatatiri ale pluginurilor si ale gameplay-ului, dar nu si in administrarea sectiunii factions. Mai mult, mereu s-a schimbat regulamentul in favorea voastra, incidentul cu hated fiind una si faptul ca atunci cand shadow a primit disband din exterior s-a bagat rollback doar pentru voi nu si in cazul altor factiuni. Si Xsokae, da, fallen a facut prostii dar macar nu le neaga cum faceti voi. Daca e sa o luam asa, el a fost dat afara in trecut din shadow deoarece celor de la conducerea voastra pe atunci, care tot faceau parte din staff-ul acestui server, nu le convenea ca era corect si va bana conturile pentru farm. AIci sunt alte actiuni ale favorizarii staff-ului pentru o factiune.
 9. Asta e vrajeala ieftina, pentru ca voi nu aveti spawnere de zombie folosite cu scop de a face mai multi bani, daca e sa facem o tura la voi pe la cartier putem observa ca toate de zombie sunt puse in pamant. Este clar ca ati profitat de acel bug din videoclip, daca chiar era vorba de farm strangeati spawnere de blaze ca sa va mariti randamentul pentru farm nu sa irositi productia. Legat de faptul ca aveti kituri, factiunea mea detine mai multe kituri decat voi si asta se vede in numarul spawnerelor de blaze/enderman dar si cu un simplu /f who daca stai sa verifici toti membrii in parte iar noi farmam in continuare spawnere de blaze, nu "farm" zombie. Cu toate kiturile noastre abia am ajuns sa strangem putin peste 100 spawnere de zombie/skeleton si restul date din kit, numarul de tipuri fiind aproximativ egale intre ele, nu la un decalaj de 200+ intre ele precum factiunea voastra. Acest lucru a fost verificat de Mihai imediat dupa aceasta reclamatie, a dat ture pe la noi si a verificat bp/ec-urile tuturor, pe altii ii verifica dar cand e vorba de factiunea lui nu. Mai mult, Andu, faptul ca se "log-urile se vede clar ca este de wipe ul trecut" nu scuza faptul ca a fost prins cu abuz de grad, respectivul care facuse reclamatia a si mentionat din ce spatiul temporal faceau parte acele dovezi doar sublinia ideea ca a mai fost prins abuzand/favorizand. Jucatorii se plangeau de magariile pe care le faceati dar nimeni nu va verifica pe atunci, dar de acum cand lumea mai verifica si mai circula vorbele, picati din ce in ce mai tare in rahat. Te citez din nou: "Nu stiu de ce a primit Shadow descalificare", te prefaceai ca esti complet aerian pe discord dar stiati exact ce porcarii ati facut pe durata wipe-ului, pur si simplu ne demonstrezi in continuare ca esti un fel de catelus prefacut, marioneta spalata pe creier si umbra cuiva.
 10. 1. Nick: Laur 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: mobcoins crates 3. O scurtă descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: nu e problema de reproducere 4. Screenshot / Videoclip care să prezinte respectivul bug: nu e nevoie de imagine. 5. Alte comentarii: Am verificat sansele de la mobcoins la fiecare item in parte si suma sanselor lor dau 232.5%. Ce inseamna asta? Ca procentajul afisat acolo este total eronat. Efectiv 100% in cazul acestui crate este 232.5 ceea ce inseamna ca fiecare sansa afisata unui item din acel crate trebuie imparita la 2.325 ca sa aflii adevaratul lui procentaj de drop. Facand un calcul simplu un pickaxe care sparge 3x3 fiind 0.5% afisat, rezulta ca sansa lui relativa e de 0.21%, adica aproximativ 1 crate la 500. Daca ar fi sa nu implicam RNG-ul, ci sa ne bazam doar pe suma platita pentru 500 de crates, acel pickaxe ar valora 1.25 milioane de mobcoins, ceea ce mi se pare o suma exagerat de mare pentru ceva care e util doar la inceput de wipe. Tin sa mentionez ca farmand pentru 2500 mobcoins faci si aproximativ un milion balanta, daca ar fi sa transpun si aceasta moneda un pickaxe ar ajunge la 500 milioane.
 11. Laur

  unbanned.
 12. Laur

  Topic închis. Aceasta propunere ai mai facut-o ieri o data si a fost respinsa, a zis si pennnk ca nu o sa adauge duelurile inapoi pe server. Mai mult, ar fi bine fara mize, persoanele ca tine andreas care umbla cu hackuri sa nu scoata bani de pe urma acestei implementari.
 13. Laur

  Pai de ce nu ai verificat acel topic sa vezi? Nu ai facut nimic, doar ai participat cu andreas la bug abuse, dovezile sunt postate in acel topic, iar toti cei care au participat la acel abuse au primit aceeasi pedeapsa ca andreas.
 14. Laur

  + restul implicati in bug banati cand isi revine serverul.
 15. Laur

  deoacere iara bagi hack sa faci 1v1 sa castigi bani cum faceai si wipe-urile trecute. Mai mult aceasta propunere cu dueluri a mai fost respinsa o data.

Reputație Comunitate

Laur a câștigat ultima dată ziua din Februarie 19

Laur a avut cel mai apreciat conținut.

22 Excelent

Vizitatori Recenți Profil

955 citiri profil
×