Sari la conținut

Urmăritori

Informații

Group

Developer

Număr conținut

220

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Laur

  Topic închis. Lumea stie ca iti faci conturi cu ip dinamic, fie pentru farm fie pentru power, dar ip-ul nu se genereaza la nesfarsit pana la urma o sa ajungi la un ip din trecut si o sa ti se faca legatura cu conturile mai vechi.
 2. Laur

  Topic închis.
 3. Laur

  Tu nu stii sa destingi hack de farm. Daca folosea hack cursorul lui de la mouse nu se misca ca in acel videoclip pe distante asa scurte din cauza clickului si oboselii mainii, dovada ca avea mana pe mouse pe tot parcursul videoclipului. Cu mob aura pur si simplu cursorul statea intr-un loc. Cine da cu autoclickerul 5 cps si tot scade la 4 mai urca pe la 7, ai scade dupa la 3, pe langa ca nu e un numar constant de clickuri se si se mentine in marginiile unui om normal care nu foloseste atat de des mouse-ul, adica intre 5-7 click-uri pe secunda.
 4. Laur

 5. Laur

  Topic închis.
 6. Laur

  cerere unban pt un ban din 2018?
 7. Laur

  Regurile sunt reguli si acestea trebuie respectate. Tinand cont ca tu esti si un simbol al toxicitatii acestui server iti meriti banul pe deplin, pretinzi ca esti anumite persoane numai sa primesti invitatie in diferite factiuni si ceri moderator cu scopul de a da unclaimall sau vorbesti direct cu moderatorii diferitor factiuni si ii minti ca sa le furi claimurile. Insulti si nu ai pic de respect fata de nimeni, fie el staff, donator sau jucator. Mai mult, Iti faci conturi multiple cu vpn ca sa bagi in factiunea proprie sa cresti in power, iar pe multe din aceste conturi joci cu hack. Nu te-ai schimbat, ai fost in blacklist si ai fost nevoit sa donezi ca sa fi scos si esti in continuare in blacklist pentru staff al acestui server. Iar cand esti pus cu dovada in fata negi orice acuzatie si o faci pe nevinovatul desi tu esti responsabil in creearea acelei probleme si esti constient de asta. Si ca tot vorbind de trecut reamintim si faptul ca incercai sa convingi persoane sa faca cerere recuperare cu chitante false ca injuri adminii serverului si pretindeai ca ai operator pe alte sectiuni. Cum am mentionat mai sus, banul este meritat pe deplin si jumate de wipe fara tine aduce fericite tuturor pe server, desi sunt constient ca deja planuiesti sa joci pe celelalte 70 conturi create deja faptul ca nu se vede contul tau main in chat este o satisfactie indeajunsa. Cu drag si respect, Laur.
 8. Laur

  Din cate stiu de cand eram op daca esti pe /v nu te lasa sa lovesti pe cnv. dar daca esti in bugul ala de la /v poti lovi si aici se creaza o confuzie imensa. Mai mult, daca esti pe vanish nu ar apari deloc pe TAB, daca cineva apare pe tab scris italic inseamna 2 chestii: vanish bug sau esti pe GM3(am observat asta cand aveam manager) Prin urmare inteleg unde cel care dispune de acces vanish poate sa se incurce. Ramane sa decina cnv din staff concluzia acestei reclamatii.
 9. Laur

  din pacate nu detii nici contul premium, dar nici ipul cu care s-a inregistrat contul ala nu coincide.
 10. Laur

  cum vine ca tu ai inregistrat contul ala cand tu ai facut reclamatie acelui cont pentru abuz in trecut? https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/topic/26416-lilsnow_/&do=findComment&comment=103260
 11. Laur

  Topic închis.
 12. Laur

  din video-ul acela rezulta ca ai numele bomby31 nu theError6
 13. Laur

  Topic închis. in pm

Reputație Comunitate

Laur a câștigat ultima dată ziua din Septembrie 17 2018

Laur a avut cel mai apreciat conținut.

15 Bun

Vizitatori Recenți Profil

803 citiri profil
×