Sari la conținut

Ionut105

Membru
 • Număr conținut

  18
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

18

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Ionut105

  Cetateanul a fost sanctionat conform regulamentului.
 2. Ionut105

  Oricine merita o sansa.
 3. Ionut105

  Good idea
 4. Ionut105

  1) Nick-ul de pe server: Ionut105 2) Nick-ul membrului din staff reclamat: adRZEU 3) Motivul pentru care îl reclami: Limbaj neadecvat. 4) Dovada (Film/Screenshot): https://imgur.com/a/Lu8ZmBO 5) Secţiunea: SkyPVP 6) Comentarii adiţionale: Poate se va invata minte sa nu mai vorbeasca in felul asta.
 5. Ionut105

  https://imgur.com/a/a6uOEPd Nu am dat mute aiurea, ai jignit server-ul. Nu ti-am dat eu kick, ci 68ms_ pe motiv ca ai folosit /helpop pentru alt motiv fata de cel specificat in regulament. Multumesc.
 6. Ionut105

  Scoala vine, dar noi, cei de a 11-a, ca mai avem un an pana la... bac..
 7. Ionut105

  Salut, ma numesc Ionut si astazi, as vrea sa va prezint un tutorial cu referire la plugin-ul "TitleManager". Sunt sigur ca s-au mai facut tutoriale pe seama acestui plugin, dar, aici, voi explica mai pe scurt si poate si mai pe intelesul multor utilizatori/owneri de servere. TitleManager este un plugin care incorporeaza 3 alte plugin-uri intr-unul. Plugin-ul include: - Un tablist destul de complex, care poate fi modificat din config-ul plugin-ului respectiv. Acesta are suficiente efecte si animatii. - Un scoreboard simplistic, dar care poate fi adaptat in asa fel incat sa fie pe placul owner-ului. Poate fi folosit mai ales pentru sectiunile sau serverele de tip PVP. - Nu in ultimul rand, include si un welcometitle, care poate fi modificat pentru fiecare sectiune in parte. - Plugin-ul mai include si un welcome action bar, care poate fi modificat de asemenea. Plugin-ul include si un sistem de "broadcast" prin care pot fi anuntati toti playerii de pe server printr-un mesaj afisat pe ecran. Comanda pentru a trimite un mesaj tuturor playeri-lor este: "/tm bc (parametrii) (mesaj)" sau "/tm broadcast (parametrii) (mesaj)" Variabilele din configul plugin-ului sunt destul de simple. Acestea sunt de forma: "%{player}, pentru username-ul jucatorului, %{online}, pentru numarul curent de jucatori conectati", s.a.m.d. Plugin-ul este gratuit, configul sau este usor de stapanit. Acesta a fost tutorialul/prezentarea plugin-ului TitleManger, mai jos aveti link catre download si catre un tutorial pe yt. Link Download: https://www.spigotmc.org/resources/titlemanager.1049/ Tutorial youtube:
 8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 9. Ionut105

  1. Tutorial (Link sau descriere): 2. Din ce categorie face parte tutorialul:Plugin-uri 3. Autorul sau:Koz4Christ 4. Cu ce ar ajuta utilizatorii:World Guard este un plugin care poate ajuta utilizatorii prin acele "flag-uri", care pot restricitona unele comenzi, beneficii, etc.
 10. Ionut105

  Hellooo Ce mai fac oamenii ? =]]
 11. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 12. Ionut105

  1. Tutorial: 2. Autor: Easy Roast 3. Link-uri resurse necesare: https://www.spigotmc.org/resources/combatlog.36192/ 4. O scurta descriere a plugin-ului / mod-ului etc. prezentat: CombatLog, este un plugin folosit in special pe serverele de tip PVP. Acest plugin impiedica folosirea comenzilor de tip /tp, /tpa, /fly, pe o durata de cateva secunde. Daca esti atacat de un alt player, esti in "combat" si vei primi in chat un mesaj in care esti avertizat de asta si cand se va termina acea perioada de "combat".
 13. Ionut105

  1. Tutorial: 2. Autor:Koz4Christ 3. Link-uri resurse necesare: https://www.spigotmc.org/resources/clearlag.41530 4. O scurta descriere a plugin-ului / mod-ului etc. prezentat: ClearLagg este un plugin destul de batran, facut in special pentru serverele cu numar de playeri, mic. Este destinat stergerii entitatilor si itemelor care, cauzeaza respectivul "lag". Din pacate, ultima updatare a plugin-ului, a fost facuta pe data de 27 iunie 2017.
 14. Ionut105

  1. Tutorial: 2. Autor: Easy Roast 3. Link-uri resurse necesare: https://dev.bukkit.org/projects/permissionsex 4. O scurta descriere a plugin-ului / mod-ului etc. prezentat: PEX, este un plugin destul de folositor, care ajuta la adaugarea unor permisii in sistem, care, normal, nu pot fi adaugate.
 15. Ionut105

  Hellow brothers I have bombs, u purchase ?

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×