Sari la conținut

SoMeNtInG

Membru
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  4,820 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre SoMeNtInG

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. SoMeNtInG

  Cine mai foloseste optifine normal in ziua de azi , asta ar fi un motiv ca ai hack si ai fi putut sa faci poza cand am zis ca iti dau vacanta 15d pentru ca era clar ca ma refeream la ban. Si se vede clar auto-armor-ul. Popici
 2. SoMeNtInG

  Pana in minutul 1:20 , se vede cum ti-sa spart armura si s-a pus automat ! va puteti uita cu slow motion pentru a vedea mai clar! Am uitat sa mentionez ca avea si un movement ciudat , deosebit de cel normal.
 3. SoMeNtInG

  1. Cum te numești?:David 2. Nume în joc (nickname):SoMeNtInG 3. Vârstă:15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): SoMeNtInG#5630 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Supreme 6. De cand deții gradul?: Din august 2018 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?: Factions 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ , cu multa seriozitate si amuzant in momentele potrivite! 9. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca pot depune foarte mult efort pentru aceasta sectiune sau chiar pentru server. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Mc-Ro 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): In primul rand dau mute celui care spameaza respectiv 20m sau 1d ( 9+randuri) depinde de spam, in al doilea rand , ii dau mute celui care injura, respectiv 20m (jignire indirecta) ,1h (jignire adresata unui jucator), 1d (jignire adresata unui membru al staff-ului/jignire adresata serverului.),apoi ma uit pe acel player raportat pentru hack si daca chiar foloseste ceva nepermis il sanctionez cu ban 15d ,iar intr-un final apelez un Operator in legatura cu bug-ul, ii explic si daca doreste , ii dau o dovada(filmare).Daca acesta n-are timp sau nu poate vorbii, raportez bug-ul pe forum. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Nu am voie sa dau informatiii confidentiale ,dar daca chiar doresti sa aflii asta, te rog sa contactezi un Manager sau Owner-ul serverului 13. Alte comentarii: Accept orice raspuns
 4. SoMeNtInG

  Dupa cum se vede la prima vedere , acest jucator ma loveste de la aproximativ 5-6 blocuri !
 5. SoMeNtInG

  1) Nick-ul tău: SoMeNtInG 2) Nick-ul celui reclamat: TheRed5REKT 3) Staff/Donator: Donator 4) Motivul pentru care il reclami: mute abuziv 5) Dovada: https://imgur.com/LOpFh6i 6) Alte comentarii: Nu m-am adresat nimanui ! warn!
 6. SoMeNtInG

  1) *Nick-ul tau: SoMeNtInG 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: FlorinZT 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Ca-s prea bun pentru el . 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/TyBS5g7 ; https://imgur.com/VpnFAcb 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca laby mod , you know? 7) Alte comentarii: Unban ca tre' sa farmez !
×