Sari la conținut

Hateee

Membru
 • Număr conținut

  4.459
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  29
 • Puncte

  9,807 [ Donate ]

Hateee a câștigat ultima dată ziua din Iunie 9

Hateee a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

195 Excelent

6 Urmăritori

Despre Hateee

 • Dată Naștere Ianuarie 24

Personal Information

 • Oraș
  Suceava
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  Hateee#1317

Vizitatori Recenți Profil

2.600 citiri profil
 1. Hateee

  1. Nick: Dumnexeu. 2. Propunerea ta: Adāugarea unui kit staff, aşa cum fiecare donator (excluzând flyer-ul) are un kit al lui, eu zic că staff-ul pentru toate lucrurile bune făcute merită un kit al său. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: S-ar alătura mai mulți colegi din staff secțiunii văzând că au un kit frumos de la bun început. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu cunosc comenzile de Operator foarte bine... 5. Alte comentarii:
 2. Hateee

 3. Hateee

  Ceri voturi în privat staff-ului de mult timp şi în mare parte de asta iei contra si respins. Nu te-ai plictisit? KitBattle. Aici nu te vad activ.
 4. Hateee

  hi.
 5. 1. Nick-ul userului reclamat: Adina. 2. Motivul pentru care il reclami: post-hunt. 3. Regula incalcata + poza cu aceasta: Răspunsurile de genul "foarte fain", "imi plac", "esti bun" nu sunt permise și sunt considerate ca post-hunt, dezvoltați fiecare propoziție - *click* 4. Link catre regulamentul din care face parte regula: *click* 5. Poza cu mesajul reclamatului: *click* 6. Link catre mesajul acestuia: *click* 7. Comentarii adiţionale: valet @𝓡𝓸𝓫𝓮𝓻𝓽 fă-te util.
 6. Hateee

 7. Aici se pun întrebări legate de forum.
 8. Hateee

  sancționat.
 9. Hateee

  sancționat.
 10. Dacă până acum am fost invadați de tot felul de produse de gaming, care mai de care cu iluminare RGB pe toate părțile, Opera vine cu un browser dedicat pentru așa ceva. Nu are iluminare RGB, dar are alte funcții pentru cei ce se joacă foarte mult. Scopul acestui browser este de a consuma cât mai puține resurse atunci când va jucați. Mulți gameri se joacă în timp ce urmăresc un stream pe Twitch sau YouTube, iar Chrome-ul consumă multă memorie RAM și nu oricine își permite un sistem de top. „Opera GX” este un browser care teoretic va rula cu resurse minime și va oferi un control simplu. Are funcțiile de bază, extensii și chiar integrate cu Twitch. Dispune și de o funcție nouă unde gamerii pot găsi informații din gaming, știri ale zilei, toate direct într-o interfață fără a accesa un site. Este vorba de funcția „GX Corner”. Evident că arată ca un browser de gaming (nu că până acum știam cum arată unul) adică cu design „periculos” în culori negru și roșu, dar cu posibilitatea de schimba coloritul ulterior. Credeți că era nevoie de așa ceva? Oare va avea succes? Dacă vreți să-l descărcați aveți link AICI. *Știre publicată de GABRIEL pe data de 12.06.2019, la orele 23:30, pe site-ul ARENA IT.
 11. Hateee

  sancționat.
 12. Hateee

  sancţionat.
 13. 1. Contul cu care te-ai înregistrat pe server: Dumnexeu. 2. Contul de discord (Exemplu: ProgrammerD#4363): hateee#2015. 3. Numele propunerii: Rank-up system KitBatttle. 4. Propunerea ta (Puteți specifica mai multe): Adăugarea unor rankuri în loc de level (Newbie, Pro, etc în loc de 1, 2, 3, etc) 5. Cu ce crezi că va ajuta această propunere server-ul?: Atrage mai mulţi playeri zic eu. 6. Pe ce secțiuni dorești să se implementeze propunerea ta? (Poți specifica și pe toate secțiunile): KitBattle. 7. Ai surse sau resurse pentru adăugarea acestei propuneri pe server?: nu. 8. Alte comentarii: nu.
×