Sari la conținut

Ice002

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

9

Dată Naștere

28.11.2003

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Ice002

  1. Cum te numești?:Stefan 2. Nume în joc (nickname):Ice002 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Ice002#5360 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:un membru activ 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:istet,glumet,matur 7. De ce să te alegem pe tine?: 8. Care este rolul principal al unui Helper?Sa se ocupe de chat si sa raspunda la intrebarile playerilor 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Survival,Factions,SkyPvP 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:NIciodata 11. Ai citit regulamentul?:PlaySquad 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Elev in clasa a 10-a pe profil de muzica,imi place minecraft-ul si sa cunosc oameni noi imi place sa rezolv problemele de pe server chiar unele ar necesita mai mult timp,de cand eram mic imi placea minecraft-ul 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Pai ii dau mute celui care spameaza (20m),apoi celui care injura(20,1h,1d depinde de caz),daca jucatorul respectiv acuza un palyer de hack ii spun sa il filmeze si daca nu chem un Mangaer/Op..ma duc sa vad respectivul bug si daca este nevoie chem un Op 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu detin aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In calitate de Player ii spun unde a gresit si ii zic sa remedieze greseala daca nu si-a dat seama si daca nu o remediaza chem un grad sa o remediezesi apoi ii explic unde a gresit. In calitate de Helper ii spun unde a gresit si ii spun sa isi remedieze greseala in timp o remediez eu si ii spun sa fie mai atent pe viitor. 16. Comentarii adiționale:
 2. Ice002

  1. Cum te numești?:Stefan 2. Nume în joc (nickname):Ice002 3. Vârstă:15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Ice002#5360 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:un membru activ și responsabil 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:responsabil,intelegator,amuzant 7. De ce să te alegem pe tine?:un membru activ și responsabil 8. Care este rolul principal al unui Helper?Să ajute membrii serverului, iar în același timp să se ocupe de chat. 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Survival,Skyblock,Roleplay 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?:PlaysSquad 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Un boboc,cu chef de viata caruia ii place sa joace minecraft,si caruia i s-a oferit posibilitatea de a juca pe acest server,care pentru un server non-premium este foarte bine organizat si pus la punct.Un baiat cinstit,amuzant,responsabil,intelegtor. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Dau mute membrului care spamează, pentru a putea vedea cine a înjurat Ii dau mute celui care a injurat Verific dacă persoana reclamată chiar are coduri și dacă da îl filmez si il reclam pe forum 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:L-as intreba cu ce il ajuta aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează): În postura de jucător, având în vedere că nu pot să-i remediez eu personal greșeală, fac în orice mod să-i explic unde și ce a greșit, iar dacă nu mă ascultă fac o poză, după chem un alt membru staff cât mai rapid să-i remedieze greșeala și să-i explice mai detaliat ce a greșit În postura de helper, acum având deja anumite accese, îi corectez eu personal greșeala, după îi zic membrului staff să nu mai facă greșeala iar 16. Comentarii adiționale:
 3. Ice002

  Nick:Ice002 Tema:Viking Cand tr spawnezi sa fie frumos inconjurat de case de acel tip,Tinte de la tirul cu arcul... intr o zona sa fie un rau,o herghelie,copaci frumos amenajati...sa lucrezi in stil rustic.Bafta
 4. Ice002

  1. Cum te numești?:Stefan 2. Nume în joc (nickname):Ice002 3. Vârstă:15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Ice002#5360 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Prin moderarea chat-ului si imbunatatirea pe partea de gfx. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Tastez rapid,sunt activ.. 7. De ce să te alegem pe tine?:Pai,am 1an de cand ma joc constant,si prezint activitate in moderararea chat-ului,cand niciun staff/donator este on. 8. Care este rolul principal al unui Helper?a rezolva problemele intre playeri,a modera chat-ul,a raspunde la intrebarile playerilor 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:SkyBlock 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?:Da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Sunt un baiat simplu,cu destul de mult timp,chiar daca am liceu,imi place sa ma joc minecraft,este un joc interesant si creativ. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Pai,mai intai i-as da mute celui care spameaza(20min),apoi celui care injura(20min),celui care mi a dat mesaj i-as spune,sa faca filmare si sa o posteze,fiindca eu nu am acces la /tpo,iar celui care mi a spus sa chem un operator,i as spune sa astepte umpic sa ii dau mesaj lui Laur(skyblock),si daca nu raspunde,incerc eu sa il ajut. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:L-as intreba cu cel l-ar ajuta aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează):In postura de jucator,as face ss la ban-ul facut de respectivul player,apoi as posta o pe forum,lasand operatorii/managerii sa decida,in calitatae de helper:as face acelasi lucru. 16. Comentarii adiționale:
 5. 1. Nume in joc: Ice002 2. Varsta: 15 3. Gradul pe care l-ai detinut: Legend 4. De ce ai pierdut gradul?: S-a dat wipe la server 5. De ce il vrei inapoi: Deoarece este util in joc,oferindu-ti anumite iteme speciale care te ajuta. 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Da,am dat upgrade de la Supreme la Legend 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Am inca chitanta paypal,video pe care vi l pot arata pe discord. 8. ID Discord: Ice003#5360 9. Comentarii aditionale:
 6. Ice002

  1)Nume: Ice002 2)Varsta:15 3)De ce ai ales serverul Play.Minecrat-Romania.Ro?:Deoarece este cel mai interesant server non-premium din Romania,si fiindca ma plictisisem de serverele premium. 4)Ce iti place sa faci in timpul liber?:Sa ma joc pe pc, sa ies prin oras. 5) Comentarii aditionale:Hello
 7. Ice002

  1. Nume:Iacob stefan 2. Nickname:Ice002 3. Varsta:14 4. Gradul pe care l-ai detinut:Supreme si Legend 5. De ce ai pierdut gradul:S-a dat restart la server, si m-a intors la gradul de Supreme. 6. De ce vrei inapoi grad: Pentru posibilitatile care mi le ofera acest grad. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?:NU 8. ID Discord:Ice002#6134 9. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) sau dovada cu gradul avut:contactati-ma pe WhatsApp la 0744673***(restul il voi da pe discord la un OperatorG) 10. Alte comentarii:

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×