Sari la conținut

Fayenn

Membru
 • Număr conținut

  143
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  9,139 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre Fayenn

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Fayenn

  up
 2. Fayenn

  1) *Nick-ul tau: Cr1tzPvPV200 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: TakkeNo1 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: nu am folosit hack 7) Alte comentarii:
 3. Fayenn

  1. Nume in joc: Cr1tzPvPV200 2. Varsta: 14 ani 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: kit ucigas, kit spawnere si kit constructor 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): factions 5. De ce ai pierdut gradul?: nu stiu 6. De ce il vrei inapoi: pentru ca am donat 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 9. ID Discord: Critz#8686 10. Comentarii aditionale:
 4. Fayenn

 5. Fayenn

  1) *Nick-ul tau: Cr1tzPvPV200 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: SweetYT 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: di ce nu? 7) Alte comentarii: https://youtu.be/WwR7D9I2yGI se vede aici
 6. Fayenn

  Esti cel mai pr#st copil, si eu am b#, nu ma plang, asa ca taci in #### mea din gura
 7. Fayenn

  Esti prost rau copile Sincer
 8. Fayenn

  1. Nick: Fayenn 2. Propunerea ta: Scoateti in #### mea banner-ul de pe factions pentru ca e prea op 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Factions 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: E PREA OP BANNER-UL 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: nu am 6. Alte comentarii:
 9. Fayenn

  Nu ti se va simti lipsa...Bafta totusi! :3
 10. Fayenn

  1. Factiunea pe care o reprezinti: Famous 2. Numele tau din joc: Fayenn 3. Numele coechipierilor: Solllus,qPlay 4. Comentarii aditionale: rupem tot
 11. Fayenn

  bune idee, merita incercata
 12. Fayenn

  Pingu fratele meu, iti urez multa bafta!
 13. Fayenn

  va urez noroc!
 14. Fayenn

  confirm ce-a spus Cr1tzPvP
×