Sari la conținut

KarisikReiz

Membru
 • Număr conținut

  304
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,276 [ Donate ]

Reputație Comunitate

4 Neutru

Despre KarisikReiz

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. KarisikReiz

  Meriti o sansa...Sa nu o dai in bara
 2. KarisikReiz

  Nu te am vazut prea activ...
 3. KarisikReiz

  Comportamentul lasa de dorit ...
 4. KarisikReiz

  Comportamentul lasa de dorit ...
 5. KarisikReiz

  Succes!
 6. KarisikReiz

  Wb! Fratele mihaiii
 7. KarisikReiz

  Motive mai sus!
 8. KarisikReiz

  Conditiile?
 9. KarisikReiz

  Bafta Fratela ,O sa imi fie dor de tine si de activitatea ta .Te pwpa GEO dulce
 10. KarisikReiz

  1) Nick-ul tău:_GeorgeGamerYT_ 2) Nick-ul celui reclamat:VladBanta 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:SkyPvP 5) Motivul pentru care il reclami: Nu aveti voie sa folositi comenzile /mute, /kick, /warn, /ban asupra persoanelor care fac parte din Staff doar daca aveti acordul unui Operator/Manager/Owner. Daca considerati ca acestia incalca regulamentul, ii puteti reclama pe forum. [1 avertisment si 8 puncte de penalizare] 6) Dovada:http://prntscr.com/l4k7y1 7) Alte comentarii:
 11. KarisikReiz

  1. Nume în joc:_GeorgeGamerYT_ 2. Ești sigur că poți participa?:da 3. Număr(DE LA 1 LA 24):next
 12. KarisikReiz

  Numar:5 Factiunea pe care o reprezinti: ShowTime Numele tau:_GeorgeGamerYT_ Numele coechipierilor: TheMihai3FTW ,xSUSPECTUx Am citit informatiile:Da
 13. KarisikReiz

  1. Cum te numesti?:George 2. Nume în joc (nickname):_GeorgeGamerYT_ 3. Vârsta:14 Ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):_GeorgeGamerYT_#2725 5. Gradul de donator pe care îl detii în acest moment:Prime 6. De cand detii gradul?:de 2 luni 7. Pastrezi accesele de donator?:da 8. Ce poti sa aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ si muncitor. 9. De ce sa te alegem pe tine?:Sunt un membru activ respectuos fata de ceilalti si muncitor. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucatori)?:Am citit cu atentie acest regulament, ma simt pregatit sa intru în personalul Play, sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sa fiu sanctionat. O sa respect gradele superioare si ma voi subordona acestora. 11. (SCENARIU) Sa spunem ca esti pe server si un om înjura în chat, altul îti da mesaj privat cum ca în joc este un codat, altul spameaza chat-ul, iar un alt jucator îti spune sa chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reactionezi (toate se întâmpla în acelasi moment):1)Sanctioneza persoana care injura 15 minute motiv Limbaj. 2)Ii spun sa filmeze hacker-ul si sa ii faca reclamatie pe forum sau ii zic unui membru din staff cu gradul necesar pentru a da tp la el si de al filma. 3)Il sanctionez 20 minute pentru spam. 4)Ma duc pe discord si ii zic operatorului care detine acea sectiune sa vina pe sectiune ca exista un bug sau ii zic jucatorului sa filmeze bug-ul si sa il raporteze pe forum. 12. (SCENARIU) Un jucator te întreaba despre un lucru confidenial al server-ului pe care tu îl stii. Cum procedezi?:Ii spun ca nu am voie sa ii spun acel lucru. 13. Alte comentarii:Am mai fost in staff si stiu cum se procedeaza. O zi minunata !
 14. KarisikReiz

  Misto
 15. KarisikReiz

  1. Cum te numești?:George 2. Nume în joc (nickname):_GeorgeGamerYT_ 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):_GeorgeGamerYT_#2725 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:O mana de ajutor si respect fata de ei. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Respectuos,Agil,Muncitor 7. De ce să te alegem pe tine?:Sunt activ pe servar ,respect jucatorii acestui servar si ii ajut cand sunt nelamuriti. 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este de a mentine chat-ul curat . 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Factions,SkyBlock,Survival,SkyPvP 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?:Am citit cu atenție acest regulament, mă simt pregatit să intru în personalul Play, sunt de acord ca dacă abuzez sau greșesc să fiu sancționat. O să respect gradele superioare și mă voi subordona acestora 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Salut.Ma numesc George am 14 ani si sunt din Tulcea.Imi place sa ma joc fotbal in timpul liber cu colegi din clasa.Mai joc pe pc cs zula si minecraft . 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): 1)Sanctioneza persoana care injura 15 minute motiv Limbaj. 2)Ii spun sa filmeze hacker-ul si sa ii faca reclamatie pe forum sau ii zic unui membru din staff cu gradul necesar pentru a da tp la el si de al filma. 3)Il sanctionez 20 minute pentru spam. 4)Ma duc pe discord si ii zic operatorului care detine acea sectiune sa vina pe sectiune ca exista un bug sau ii zic jucatorului sa filmeze bug-ul si sa il raporteze pe forum. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu am voie sa ii spun. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). :Din postura de jucator fac poza si reclamatie pe forum Dar din postura de Helper ii spun ca a acordat pedeapsa gresit si daca nu intelege si persista vorbesc cu un op despre greseala lui. 16. Comentarii adiționale:
×