Sari la conținut

Godlydamian

Membru
 • Număr conținut

  74
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  6,627 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre Godlydamian

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Godlydamian

  - Nume din joc : Godlyca - Ce echipa vrei sa fi : Rosie - Numar : 2 - Esti sigur ca poti ajunge la event ? : 80%
 2. Godlydamian

  1. Numele pe server : Godlyca 2. Sectiunea preferata pe server : Survival 3. ID discord : GodlyD#6058 4. Managerul preferat de pe server ( Raden , Laur sau Pennk ) :Laur 5. Ce schimbari ati vrea sa fie pe serverul Play : Nimic 6. Administratorul preferat de pe forum ( Dino , Blurry, Raden ,MrHero, Browk sau Delwe ) : Browk 7. Personajul preferat din benzile desenate (ex. Superman, Batman) : Spiderman 8. Alegeti un numar intre 1 si 9999 : 8543
 3. Godlydamian

  A fost facut un sondaj deja pe strawpool despre asta. Ar trebui sa fi in confa Play Squad de pe discord.
 4. Godlydamian

 5. Godlydamian

  Bun venit !
 6. Godlydamian

  1) Nick-ul tău: Godlyca 2) Nick-ul celui reclamat: EGMEN_YT24 3) Staff/Donator: Nu stiu. A aparut doar pe chat. 4) Sectiunea: Eu eram pe survival, el nu. 5) Motivul pentru care il reclami: Warn pentru kill aura 6) Dovada:https://imgur.com/a/EhWTTVX 7) Alte comentarii:
 7. Godlydamian

  1) Nick-ul tău:Godlyca 2) Nick-ul celui reclamat: DeadPool69_ 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: Abuz de /v si de /tpo 6) Dovada: 7) Alte comentarii: Daca dovada nu este suficienta, se pot verifica log-urile. Dovada ca el a pus alea este in faptul ca a aparut un pui de vaca la secunda 0:01 Se vede ca el este la secunda 0:09 (trebuie pusa o pauza la perfectie sa puteti vedea) Se poate vedea si faptul ca avea in mana un ou de vaca. Consider ca este el datorita faptului ca se vede ca el este singurul cu underline in nume cu grad.
 8. Godlydamian

  O idee buna, care scade serverul din categoria "Pay to win"
 9. Godlydamian

  Nu e normal ca FOXito_ sa faca o arena pe protectia lui qVlad si sa puna hoppere in ea.
 10. Godlydamian

  1) Nick-ul tău:Godlyca 2) Nick-ul celui reclamat:percys 3) Sectiunea:Survival 4) Motivul pentru care il reclami:Sethome pe/langa protectie 5) Dovada: 6) Alte comentarii: 0:08 Imi cer iertare pentru faptul ca dovada era pusa pe privat.S-a pus automat si nu stiu de ce.
 11. Godlydamian

  1) Nick-ul tău:Godlyca 2) Nick-ul celui reclamat:percys 3) Sectiunea:Survival 4) Motivul pentru care il reclami:Sethome pe/langa protectie 5) Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=4z53x_Dme0I&feature=youtu.be 6) Alte comentarii: 0:08
 12. Godlydamian

 13. Godlydamian

  1) Nick-ul tău:Godlyca 2) Nick-ul celui reclamat: fdfas + cristi3434 3) Sectiunea:Survival 4) Motivul pentru care il reclami:Hack/bug abuse 5) Dovada: 6) Alte comentarii:Se vede clar cum da prin usa.
 14. Godlydamian

×