Sari la conținut

Urmăritori

Informații

Group

Premium

Număr conținut

180

Dată Naștere

12.05.2003

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Teodorr

  1) Nick-ul tău: XNaiKyHD 2) Nick-ul celui reclamat:KyllerS 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Creative 5) Motivul pentru care il reclami: Să amenințați un jucător/membru al staff-ului. Orice fel de amenințare este pedepsită. 6) Dovada : 7) Alte comentarii:
 2. Teodorr

  Nu este nimeni in stare sa faca un avatar ? UP
 3. 1. Nick: Teodor 2. Nick-ul pe care îl vrei scris între ghilimele: "Teodorr " 3. De ce vrei să ți-l schimbi?: Pentru ca asa vrea inima mea. 4. Ultima cerere: - 5. Comentarii adiționale:
 4. Teodorr

  1. Lucrare (avatar/semnătură/logo/rankbar): Avatar 2. Dimensiune: 150x300 3. Stock/Temă: audi/bmw 4. Text principal: Teodor 5. Text secundar (Pe langa watermark: Mc-Ro.Ro): - 6. Alte cerinte: Sa fie GIF.
 5. Teodorr

  1. Numele tutorialului:LobbyMenu. 2. Descriere (Minim 30 de cuvinte, si sa contina imagini): Plugin-ul LobbyMenu dupa cum zice si numele este un meniu pentru lobby, plugin functioneaza ca si o busola care te duce la o anumita sectiune in cazul in care serverul este bungee sau poti folosi diferite comenzi prin intermediul acestui plugin.Plugin-ul are o singura comanda si aceasta este /menu - care daca ai sters item-ul care te duce in meniu ti-l da inapoi. Plugin-ul este usor de utilizat si de instalat, pentru a il instala trebuie downloadat de aici -link- , apoi trebuie adaugat in folderul plugins din serverul vostru si dupa trebuie sa dati un /reload sau sa porniti serverul in cazul in care acesta era oprit. Plugin-ul ruleaza pe versiunile 1.9-1.3 . 3. Autorul sau: DefinitlyEvil . 4. Categorie: Plugin.
 6. Teodorr

  Topic închis.
 7. Teodorr

  1. Numele tutorialului:UPin 2. Descriere (Minim 30 de cuvinte, si sa contina imagini): Acest plugin este un "Human checker" adica acest plugin verifica cand cineva intra pe server daca respectiv-ul este jucator sau este un bot.Plugin-ul este usor de instal tot ce trebuie facut este sa il downloadezi de aici -> LINK <- apoi dupa ce plugin-ul a fost downloadat el trebuie sa fie adaugat in folderul plugins din locul in care aveti serverul, dupa tot ce mai trebuie fac este sa dati un reload sau sa porniti serverul in cazul in care acesta era oprit. Plugin-ul este pentru versiunile 1.8 - 1.13. 3. Autorul sau:UlrichBR 4. Categorie: Plugin.
 8. Teodorr

  Schimbi cu cont de steam care are Grand Theft Auto V + contul de socialclub care are bani masini chestii?
 9. Teodorr

  Ai bagat asta - https://pastebin.com/ijdf0rtS in shops.yml?
 10. Teodorr

  Poftim - https://pastebin.com/ijdf0rtS
 11. Teodorr

  Suculeț
 12. Teodorr

  Poftim - https://pastebin.com/qAv0mRex

Reputație Comunitate

Teodorr a câștigat ultima dată ziua din Noiembrie 29 2018

Teodorr a avut cel mai apreciat conținut.

2 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

370 citiri profil
×