Sari la conținut

Alexandruu

Membru
 • Număr conținut

  130
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1
 • Puncte

  2,360 [ Donate ]

Alexandruu a câștigat ultima dată ziua din Aprilie 24 2018

Alexandruu a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

6 Neutru

Despre Alexandruu

 • Rang
  Basarabia pământ Românesc.
 • Dată Naștere 16.02.2005

Personal Information

 • Oraș
  Minecraft-Romania
 • Experiență Minecraft
  Expert

Vizitatori Recenți Profil

664 citiri profil
 1. Alexandruu

  Sorry pt ala cu blazing. E meniul de pe fostul meu sv.
 2. Alexandruu

  Multumesc. T/C
 3. Alexandruu

  UP
 4. Alexandruu

  Multumesc pt ajutor. Nu m-am gandit la asta.. =)) Cer T/C
 5. Alexandruu

  1. Problema (ce te deranjeaza): Kills de la featherboard 2. Poza cu problema: Nu este necesar. 3. Detaliaza problema (de cand apare problema): Cand omor un animal se pune ca un KILL pt playeri. Am pus in featherboard {stat_kills} si nu merge.. 4. Cum ai incercat sa rezolvi (ce ai incercat sa faci): - 5. Platforma pe care ruleaza server-ul: Spigot 1.8.8 6. Ce pluginuri ai instalate (insirati toate pluginurile): - 7. Versiunea plugin-urilor de pe server: - 8. Alte comentarii: -
 6. Alexandruu

  1. Problema (ce te deranjeaza): Adminul factiunii nu are acces la /f perms. 2. Poza cu problema: Nu este nevoie.. Este doar o permisie, doar ca nu o gasesc nicaieri + nici nu pot seta ceva din config.. 3. Detaliaza problema (de cand apare problema): De cand am cumparat plugi ul.. 4. Cum ai incercat sa rezolvi (ce ai incercat sa faci): Am cautat in tot configul pluginului. 5. Platforma pe care ruleaza server-ul: Spigot 1.8.8 6. Ce pluginuri ai instalate (insirati toate pluginurile): Nu este nevoie. Am nevoie doar pt factions. 7. Versiunea plugin-urilor de pe server: - 8. Alte comentarii: Tin sa precizez ca detin ultima versiune a Factions-ului Premium. Nu MassiveCore.
 7. Alexandruu

  Pro.
 8. Alexandruu

  1) Nick-ul tău: Kwest 2) Nick-ul celui reclamat: PavelG1001 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Mute aiurea 6) Dovada: - 7) Alte comentarii: Rahatul este un aliment boss. Daca ii zic la unu ca mananca rahat nu ma refer la altceva. Ma refer ca minte.
 9. Alexandruu

  Cum au spus si cei de mai sus, incerca alta versiune a pluginului essentials pe care il ai acum, sau foloseste Essentials normal, eu zic ca e la fel de bun!
 10. Alexandruu

  eu pe aceasta o folosesc
 11. Alexandruu

  Pluginul ori nu e bun, ori tu nu ai destula memorie alocata serverului tau. Serverul nu are cum sa pice asa din senin daca tu ai memorie si totul este facut ca la carte, verifica cata memorie ai, si daca ai destula memorie verifica toate pluginurile si adu-le la versiunea curenta.
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 13. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 14. Alexandruu

  1. Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/rankbar): Avatar 2. Dimensiuni: 150x300 / 150x250 3. Stock/Temă: orice doriti voi. 4. Text principal: syntrex 5. Text secundar: mc-ro.ro 6. Detalii: In stilul avatarului lui MrHero, daca poate cineva, e super blanao :3 7. Ultima cerere: nu o mai gasesc, sorry.
 15. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×