Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

155

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. darkstar_yt

  1. Ajuti playerii si esti prietenos ! 2. Ai activitate. 3.Indeplinesti cerintele. 4. Cererea este bine formulata! Succes
 2. darkstar_yt

  Mi-ai spus numele si ai injurat
 3. darkstar_yt

  M-ai injurat. Mi-ai spus numele si ai zis ca-ti bagi **** in factiunea mea , factiunea mea facand parte din mine si ceilalti membrii ai mei! Dovada : http://prntscr.com/mmahg6
 4. darkstar_yt

  Mi-a zis numele si a injurat ! M-a injurat si pe mine pentru ca si eu fac parte din factiune! Dovada: http://prntscr.com/mmah62
 5. darkstar_yt

 6. darkstar_yt

  Edited
 7. darkstar_yt

  1. De la minutul 6:07 se vede ca stai pe loc ca sa-ti activezi anti-knb. 2. Iar dupa peste cateva secunde se vede ca nu-ti iei knockback si nu aveai lag sau erai picat.
 8. darkstar_yt

  1.De la 0:35 pana la final se vede cum dai cu hack . 2. Erai activ pe 3 conturi si farmai cu kill aura. 3. Se vede ca nici nu mancai cand farmai. Dovada:
 9. darkstar_yt

  1.De la 0:35 pana la final se vede cum dai cu hack . 2. Erai activ pe 3 conturi si farmai cu kill aura. 3. Se vede ca nici nu mancai cand farmai.
 10. darkstar_yt

  Nu eram atent si ti-am dat warn dar ti l-am scos imediat , imi pare rau ! http://prntscr.com/mm277d
 11. darkstar_yt

  Mi s-a parut hack , am vorbit cu operatorul qKlyze iar el a spus la fel ca ai hack . Mi-am cerut scuze si ti-am dat unban dupa ce ai prezentat inca odata dovezile. Imi cer scuze inca odata ! Dovada :
 12. darkstar_yt

  Numar: 15 Factiunea pe care o reprezinti: VorteX Numele tau: darkstar_yt Numele coechipierilor: KeegaN, FreazZone Am citit informatiile: da
 13. darkstar_yt

  Sunt total de acord cu ce spui tu , dar domnul Niko a facut abuz de ban, si mai rau a fost ca a dat ban aiurea unui membru staff , de asta si-a luat ban.
 14. darkstar_yt

  1. Dorisem sa-i scriu unui prieten pe chat-ul factiunii dar n-am fost atent si am scris pe public din greseala. 2. Nu am ofensat nici un jucator pe acea sectiune. Vorbeam cu prietenul meu si cu el imi permit asta. 3. Nu folosesc asemenea limbaj cu nici un player de pe acest server , doar cu unii prieteni, care imi accepta asta.

Reputație Comunitate

darkstar_yt a câștigat ultima dată ziua din Mai 10 2018

darkstar_yt a avut cel mai apreciat conținut.

4 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

517 citiri profil
×