Sari la conținut

PCA

Membru
 • Număr conținut

  47
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1

PCA a câștigat ultima dată ziua din Noiembrie 16 2018

PCA a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre PCA

Vizitatori Recenți Profil

360 citiri profil
 1. PCA

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 2. PCA

 3. PCA

  Slabut.
 4. PCA

  Astept constructiile.
 5. PCA

  1) Nick-ul de pe server: RoraKu 2) Propunerea: Eliminarea pvp-ului de pe insula principala. *skypvp* 3) O metoda de implementare/un plugin (obligatoriu sau t/c) : Atasarea unui Flag.. 4) Cu ce crezi că ajută server-ul?: Elimina farm killul, jucatorii pot sa se obisnuiasca cu mapa si cea mai mare problema ce poate fi eliminata este campul.
 6. PCA

  1) Nick-ul de pe server: RoraKu. 2) Nick-ul membrului din staff reclamat: Alex90. 3) Motivul pentru care îl reclami: Farm Kill. 4) Dovada (Film/Screenshot): 5) Secţiunea: SkyPvp. 6) Comentarii adiţionale: #SS #e-Sports #pe #viata.
 7. PCA

  Bafta in continuare!
 8. PCA

  Acesta a fost sanctionat corespunzator!
 9. PCA

 10. PCA

  Al doilea hub e de pe un server mare din romania....
 11. ➢ Cloud: Regulament Jucatori. 1.Nu aveti voie sa scrieti cu caps mai mult de 3 cuvinte. Sanctiune: [Mute] - 10 minute. 2. Este interzisa prelungirea unui cuvat cu mai mult de 8 caractere. Sanctiune: [Mute] - 5 minute. 3.Este interzis sa faceti spam pe chat sau spam avoid, spam umplerea a 3 randuri consecutive, spam avoid mesaje trimise cu intrerupere dar vizibile intr-un chat intr-o perioada scurta de timp. Sanctiune: [Mute] - 5 minute spam avoid, 10 minute spam. 4.Limbajul obscen este strict interzis sau sa aveti un limbaj de cartier, limba romana este obligatorie. Sanctiune: [Mute] - 15 minute. 5.Este strict interzis sa injurati/jigniti un membru staff. Sanctiune: Mute - 6 h. 6.Nu este permis sa deranjati in timpul eventurilor. Sanctiune: kick. 7. Folosirea hackurilor/modurilor ce va avantajeaza in pvp sunt strict interzise, exceptie labymod, betterfps, hyperium. Sanctiune: [Prima abatere ban 7d, a doua abatere ban 14d si a treia abatere ban permanent] 8. Nu aveti voie sa participati cu 2 sau mai multe conturi la event. Sanctiune: Tempban - 1d ( pe ambele conturi). 9. Nu aveti voie sa abuzati de nici un bug. Daca ati gasit un bug, va rugam sa il raportati pe forum. Sanctiune: Tempban 5 zile/permanent, in functie de gravitate. 10. Reclama de orice tip este interzisa, sign-uri, pe carti, mai ales in chat, reclama canal yt si grupuri de retele de socializare. Sanctiune: BanIp permanent, mute 12h. 11. Camp-ul in exces pe prima insula de pe skypvp este strict interzis. Sanctiune: Jail - 2h. 12. Daca doriti sa faceti o cerere grad, la intrebarea ,,Ai citit regulamentul?" se va completa cu ,,Cloud-network # christmas events" 13.Nu aveti voie sa faceti off-topic pe helpop, sau sa scrieti cu caps, sa prelungiti cuvinte, sa injurati. Sanctiune: warn. 14. Este interzis sa folositi un sisteme ANTI-AFK Sanctiune: ban 2d si blacklist la cereri helper timp de 30 de zile. Informatii suplimentare: La 3 warn-uri acumulate primiti tempban global o zi. Un warn exprima in 7 zile de la primirea sa.
×