Sari la conținut

Halva

Membru
 • Număr conținut

  96
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1
 • Puncte

  6,548 [ Donate ]

Halva a câștigat ultima dată ziua din Mai 17 2018

Halva a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

9 Neutru

2 Urmăritori

Despre Halva

Vizitatori Recenți Profil

1.094 citiri profil
 1. Halva

  nu am confundat nimic, doar ziceam cum e atitudinea ta generala :))
 2. Halva

  Daca ai citii regulamentul ai stii ca orice sinonim cu 'sugi' e limbaj ai dovada in dovada ta ca ai injurat ;))) a da si in contextul tau nu cred ca te referi la acadele :)) nu gandesti nici 2 secunde inainte sa zici ceva, si cand erai staff te-ai apucat sa dai ban la persoanele pe care le urasti si faceai de zici ca am scapat de ceva dictatori :))
 3. Halva

  1. Numele celui provocat: @TudorNXS. 2. Stockul: Click 3. Tipul lucrării (Semnătură/avatar/userbar/logo/banner/LP): Avatar 4. Dimensiuni: 150x250 5. Text: Ekko (poti pune orice text secundar) 6. Număr voturi: 8 7. Imaginea o trimiteți la: @hateee?
 4. Halva

  gobi e retras, nu are grad, consola o are pana isi rezolva dino chestiile, gobi nici macar nu a vazut acel anunt si n-avea de unde sa stie, gandeste-te mai bine, acum nu vrei altceva doar sa ma vezi pe mine cu warn sau remove.
 5. Halva

  doar ca admin chat-ul nu a fost scos nu e motiv sa scrii acolo mai departe, si nu e motiv sa nu-ti dau warn, am dat warn conform regulamentului, doar ca operatorii au uitat sa scoata nu inseamna ca nu trebuie sa dau warn, pe langa asta faci atata tam tam pentru un warn, ah doamne
 6. Halva

  1) Nick-ul tău: TheMightyHalva 2) Nick-ul celui reclamat: 6VineTanku(heros sub acoperire) 3) Staff/Donator: Donator 4) Motivul pentru care il reclami: mute abuziv 5) Dovada: http://prntscr.com/o4ujz9 6) Alte comentarii: huie meros
 7. Halva

  Da, intr-adevar tu esti foarte matur andreas, oare lui gobi de ce nu-i faci reclamatie
 8. Halva

  N-are rost sa cauti atentie prin aceste reclamatii, nici eu nu am luat warn, si pe langa faptul asta Gobi a zis ca am procedat bine, Iustin a procedat si el bine la randul lui evitand o cearta intre tine si Sayurinka, ieri cautai doar scandal pe server, nu erai cu alte motive mai relevante pe play, esti doar patetic si nu stii sa te comporti mai civilizat cu alti playeri de pe creative, tu imi zici mie ca sunt agramat dar tu ma corectezi cu 'c-am da', nu mai incerca sa faci reclamatii d-astea doar pentru ca vrei tu sa ia staff-ul warn sau remove, nu-ti prea iasa, uneori trebuie sa excluzi ce zice regulamentul si sa actionezi pentru binele sectiunii evitand posibile certuri, cum a facut si iustin de altfel.
 9. Halva

  1. Nume: Darius 2. Vârsta: 16 3. Experientă în platforma photoshop: destul de decenta 4. O lucrare la alegere cu tema Minecraft(avatar/semnătură/banner) 5. Două avatare alături de o semnătură render cu stock-urile/renderele prezente mai jos: 6. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: Logo-uri in AI si Bannere in C4D 7. Link către portofoliul tău: 8. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Sunt Darius, am 16 ani ,sunt un baiat simplu, imi place sa construiesc pe minecraft, sau sa fac PS, m-am reapucat recent dupa o pauza foarte lunga. 9. ID Discord: Halva#0001 10. Respecți regulamentul forum-ului?: Desigur. Donează puncte
 10. Halva

 11. Halva

  contra imi pare rau dar ce am vazut la tine pe plot pe creative nu se compara cu ce este in pozele acelea.
 12. 1. Cum te numești?: Darius 2. Nume în joc (nickname): TheMightyHalva 3. Vârstă: 16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Halva#7643 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Nu pot sa zic ca pot sa ajuc staff-ul intr-un oarecare mod, dar fiind un membru staff nou pot ajuta la mentinerea chat-ului curat. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Intelegator, Calm, ajutator 7. De ce să te alegem pe tine?: Vreau sa ajut staff-ul de pe creative in mentinerea curata a chat-ului si sa ajut in diferite moduri sectiunea. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: mentinerea chat-ului curata si ajutarea playerilor in diferite cazuri ex: bug-uri, probleme cu alti jucatori. 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Creative 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu chiar, una minora. 11. Ai citit regulamentul?: Da, si sunt pregatit sa intru in personalul mc-ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Darius, Stau in germania si am 16 ani, sunt modest, nu-mi plac certurile cu injuraturi, consider ca rezolvi mai multe daca esti calm si gandesti in cazul in care se provoaca o cearta nedorita, in rest imi place sa construiesc si nu de mult m-am apucat de bot developing. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): II dau mute player-ului care injura, dau mute celuia care face spam si dupa incep sa filmez codatul respectiv, daca am acces la ban ii dau tempban 15d, daca nu fac o reclamatie pe forum, iar dupa chem un operator sa rezolve bug-ul. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun frumos ca nu am voie sa dau acest lucru confidential mai departe, fiind privat. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).: Prima data ii spun sa isi corecteze greseala, poate fii o greseala de scris gen in loc de 'limbaj' 'lmbaj', din perspectiva helper-ului as proceda similar, la inceput o sa ma adresez frumos si ii voi spune cu ce a gresit sa se corecteze, daca nu vrea sa asculte eventual fac o reclamatie pe forum sau chem un membru staff mai mare , respectiv un operator sa discute cu el, sau daca e necesar sa ii acorde un warn. 16. Comentarii adiționale: Nup.
 13. Halva

  farewell
 14. Halva

  Am facut un bine sectiunii :))) oh plus
×