Sari la conținut

Trouble

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  4,021 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Trouble

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Trouble

  Iti repet. Daca erai deranjat trebuia sa ma ignori. Mersi! P.S. Nu voi mai raspunde pana cand cineva din staff nu se va ocupa de reclamatie.
 2. Trouble

  Acele reguli sunt pentru chat uri publice. Daca nu ti a convenit imi puteai da /ignore. Mersi!
 3. Trouble

  Sincer cred ca sunt ca oricare alt jucator (si ca nu conteaza ca sunt donator) si ca in /msg pot zice ce vreau mai ales ca exista functia /ignore . Mersi!
 4. Trouble

  1 era pe vanish nu aveam de unde sa stiu ca e supreme..m am si uitat daca are grad ; 2 a scris in helpop si a refuzat sa scrie in chat ul normal pt a nu ii vedea gradul ; 3 se vede si din poza data de reclamant ca era planuit ca eu sa ii dau warn pt aceasta reclamatie ; 4 acesta ne striga prin AC pt a ne injura intrebandu ne daca stim cuvinte ca si "sugma" "chockema" "candis" "grabma" etc. ; 5 pana la urma mi a raspuns si i am dat si un warn pt limbaj AC (pe langa cel de offtopic) ; P.S. : Nu am pus pozele in ordine deoarace eram atent in conversatia si warn ul lui damora si nu mai stiu in ce ordine sunt. P.S. 2 : Nu aveam de unde sa stiu ca acesta avea grad si as dori sa vad o dovada unde acesta a scris in chat ul normal cat timp eram on si vorbeam cu Damora pt warn ul anterior. Mersi!
 5. Trouble

  Salut! Eu i am dat pentru off topic deoarece acesta folosea admin chat-ul ca un chat normal. Cand am aflat ca nu se da off topic pt grade (asta e vina mea) am scos warn ul cu motivul off topic si l am schimbat in limbaj. Consider ca nu am gresit nici eu nici BobAK . Mersi! Story line : Damora a injurat pe chat : " sa mi bag plaaa " ; BoboAK i a dat mute de 20m cu motivul limbaj ; Damora scrie in AC : " ba dute dracu " ; BoboAK ii da warn pt off topic ; Zeul25 ii da warn pt off topic ; Damora injura din nou in AC ; Troubl31 ii da warn pt off topic ; RickGrimes11 ne anunta ca are ultra si nu se da off topic ; Zeul25 scoate warn ul ; BoboAK scoate warn ul si da altul cu motiv limbaj ; Troubl31 scoate warn ul si da altul cu motivul limbaj ;
 6. Trouble

  Consider ca " ii pis " nu e o adresare politicoasa...si mai mult o jignire; Asadar i am dat un mute de 20 de min cu motivul limbaj, mai mult semnificativ deoarece am considerat ca era o jignire adresata unuia dintre jucatori datorita dialogului acestuia cu jucatorul respectiv. Multumesc!
 7. Trouble

  1) Nick-ul tău: Troubl31 2) Nick-ul celui reclamat: alex_gamer_10 3) Staff/Donator: alex_gamer_10 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: lock uri pe protectia mea 6) Dovada : se vede pe survival ... in casa pe usi si pressure plate uri 7) Alte comentarii: nimic P.S. 2 : imi pune block uri pe protectia mea
 8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 9. Trouble

  Salut! Si-a uitat un prieten parola.Are cont premium,si-a dat register si login acum vreo saptamana si acum a uitat parola Nick: Andivsc Doreste sa isi schimbe parola si totusi sa nu piarda tot progresul.Se poate? p.s: Poate demonstra ca contul premium ii apartine.Mersi!
×