Sari la conținut

JustCristy

Membru
 • Număr conținut

  59
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  7,807 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre JustCristy

 • Dată Naștere Iulie 9

Personal Information

 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  cHrissTyy#4496

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. MODEL: 1. NUME: 2. NICKNAME: 3. BUG-UL/PROBLEMA: 4. POZA/DOVADA: 5. ALTE COMENTARII?:
 2. JustCristy

  MODEL: 1. NUME: 2. VARSTA: 3. PROPUNERE+ARGUMENTARE: 4. DE CE CREZI CA AM AVEA NEVOIE DE ASA CEVA: 4. ALTE COMENTARII?: INFORMATII: 1. PROPUNEREA TREBUIE SA FIE UNA BINE ARGUMENTATA! 2. POATE PROPUNE ORICINE INDIFIRENT DE GRAD!
 3. MODEL: 1. NUME: 2. NUMELE CELUI RECLAMAT: 3. MOTIVUL RECLAMATIEI: 4. DOVADA FILMARE SAU SCREENSHOT: 5. ALTE COMENTARII?: INFORMATII!! 1. ESTE STRICT INTERZISA RECLAMATIA CAPCANELOR PE SURVIVAL! 2. RECLAMATIA OWNERILOR ESTE INTERZISA SI RESPINSA 3. AU VOIE SA RASPUNDA RECLAMATIILOR DOAR MEMBRII OPERATORII SAU OWNERII! 4 LA ACEASTA RUBRICA NU SE VOTEAZA!
 4. JustCristy

  MODEL: 1. NUME: 2. NUMELE CELUI RECLAMAT: 3. MOTIVUL RECLAMATIEI: 4. DOVADA FILMARE SAU SCREENSHOT: 5. ALTE COMENTARII?: INFORMATII!! 1. ESTE STRICT INTERZISA RECLAMATIA CAPCANELOR PE SURVIVAL! 2. RECLAMATIA CODATILOR ESTE STRICT PERMISA IN CONDITIA EVIDENTEI CLARE! 3. AU VOIE SA RASPUNDA RECLAMATIILOR DOAR MEMBRII STAFF DE LA MODERATOR IN SUS! 4 LA ACEASTA RUBRICA NU SE VOTEAZA!
 5. JustCristy

  MODEL: 1. Nume in joc: 2. Numele celui care ti-a dat ban: 3. Motivul pentru care ai fost banat: 4. Pe ce sectiune ai luat ban?: 5. De ce crezi ca a-i merita unban? 6. Alte Comentarii?: INFORMATII: 1. DACA ATI FOST BANAT DE CATRE UN OWNER NU PUTETI PRIMII UNBAN! 2. LA CERERILE DE UNBAN POT RASPUNDE DOAR MODERATORII SI ADMINII EVENTUAL OWNERII! 3. DACA ATI FOST BANATI PENTRU HACK SI CEL CARE TE-A BANAT ARE DOVADA CLARA NU VEI PRIMII UNBAN!!
 6. JustCristy

  MODEL POSTARE: 1. NUME: 2. NUME REAL: 3. VARSTA: 4. DISCORD: 5. ABONATI: 6. LINK CANAL: 7. LINK PROMOVARE: 8. DESCRIERE (MINIM 20 CUVINTE): 9. ALTE PRECIZARI?: INFORMATII!!!!!!! 1. MINIM 500 DE ABONATI! 2. MINIM 100 VIZIONARI LA VIDEOCLIPUL DE PREZENTARE! 3. MINIM UN EVENIMENT LIVESTREAM IN CARE JUCATI CU ABONATII PE SERVER! 4. MNIM 50 LIKE-URI LA VIDEOCLIPUL DE PREZENTARE! 5. SUNTETI OBLIGATI SA MENTIONATI OWNERII SERVER-ULUI SI PLATFORMA PE CARE RULEAZA ACESTA! 6. SUNTETI STRICT OBLIGATI SA MENTIONATI COMUNITATE DIN CARE FACE PARTE SERVER-UL CAT SI FORUMUL ACESTEIA! 7. TREBUIE SA AVETI O CALITATE VIDEO DECENTA MINIM 1280X720 60FPS ! 8. TITLUL PROMOVARII TREBUIE SA FIE: PROMOVARE PIXEL.MINECRAFT-ROMANIA.RO! 10. DACA ATI FOST RESPINSI TREBUIE SA ASTEPTATI 1 SAPTAMANA PENTRU A PUTEA PUNE O ALTA CERERE!
 7. 1. Nume in joc: 2. Varsta: 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: 4. Sectiunile pe care vrei gradul: 5. De ce ai pierdut gradul?: 6. De ce il vrei inapoi: 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 9. ID Discord: 10. Comentarii aditionale: INFORMATII UTILE: 1. LA CERERILE DE RECUPERARE GRAD NU SE VOTEAZA! 2. DACA V-ATI RETRAS TREBUIE SA REPUNETI O CERERE DE HELPER! 3. DACA ATI DONAT PENTRU GRAD VA TREBUIE OBLIGATORIU DOVADA DONATIEI!
 8. JustCristy

  SUNTETI RUGATI SA RESPECTATI REGULAMENTUL GENERAL! DAR SI REGULAMENTUL URMATOR: 1. NU AVETI VOIE SA ABUZATI DE ITEME DIN MODUL DE JOC CREATIVE! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 2. NU AVETI VOIE SA BANATI SAU SA DATI MUTE PLAYERI-LOR FARA O DOVADA FILMATA SAU POZATA IN CAZUL RECLMATIILOR! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 3. NU AVETI VOIE SA TROLATI JUCATORI FARA ACORDUL UNUI OWNER! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 4. NU AVETI VOIE SA VA LAUDATI CU GRADUL! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 5. NU AVETI VOIE SA ABUZATI DE ITEME DIN MODUL DE JOC CREATIVE! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 6. NU AVETI VOIE SA VA INJURATI CU ALTI MEMBRII STAFF SAU DONATORI(TREBUIE SA FITI O ECHIPA UNITA)! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 7. NU AVETI VOIE SA VOTATI LA CERERILE DE HELPER SAU BUILDER DACA NU DETINETI UN GRAD LEGITIM (MINIM HELPER) SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 8. NU AVETI VOIE SA DATI ALTOR PERSOANE ITEME DIN MODUL DE JOC CREATIVE! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 9. NU AVETI VOIE SA DATI PAROLA CONTULUI ALTOR PERSOANE! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE) 10. NU AVETI VOIE SA FOLOSITI COMENZILE /UNMUTE /UNJAIL /UNBAN /UNWARN FARA DOVEZI CLARE! SANCTIUNE => AVERTISMENT 1/3(DACA ATINGETI NUMARUL DE 3 VETI PRIMII REMOVE)
 9. JustCristy

  1. SPAM(SCRIS DE MINIM 3 ORI): SANCTIUNE => MUTE 20 MIN 2. CAPS(MINIM 3 CUVINTE) SANCTIUNE => MUTE 15 MIN 3. Limbaj Vulgar Fata de donatori: SANCTIUNE => MUTE 25 MIN 4. Limbaj Vulgar Fata de membrii staff/owneri: SANCTIUNE => MUTE 2 ORE 5. Spam Avoid: SANCTIUNE => MUTE 15 MIN 6. Raportare Hackeri in chat: SANCTIUNE => MUTE 10 MIN 7. Reclama Servere/Site-uri/Discord/CanaleYT ETC: SANCTIUNE => MUTE PERMANENT SANCTIUNE => BANIP PERMANENT 8. Abuz-ul oricarui bug: SANCTIUNE => TEMPBAN 1D 9. Folosirea oricarui tip de hack: SANCTIUNE => TEMPBAN 15d 10. Constructii cu teme indecente la adresa oricarui membru staff sau jucator! SANCTIUNE => TEMPBAN 1d 11.ATENTIE! LA INTREBAREA 'AI CITIT REGULAMENTUL' LA APLICAREA ORICARUI GRAD TREBUIE SA RASPUNDETI CU PIXEL.MC-RO.RO
 10. JustCristy

  ITI RECOMAND https://dev.bukkit.org/projects/scoreboardstats
 11. JustCristy

  1. Cum te numesti?: 2. Nickname(nume in joc)?: 3. Varsta(Minim 15): 4. Nume+ID DISCORD: 5. Cu ce poti imbunatatii echipa noastra staff?: 6. Mentioneaza 3 calitatii ale tale: 7. De ce te-am alege pe tine?: 8. Care este scopul helper-ului pe un server de minecraft?: 9. Pe care dintre sectiunile noastre doresti sa primesti grad(doar una): 10. Te-ai certat cu cineva din staff sau ai fost banat vreodata pt hack-uri sau abuzuri?: 11. Ai adus la cunostinta regulamentul nostru?: 12. Descriere(minim 20 cuvinte): 13. Comentarii aditionale: INFORMATII UTILE: 1. DOAR MEMBRII STAFF DE LA HELPER IN SUS AU VOIE SA VOTEZE! 2. DACA ATI FOST RESPINSI TREBUIE SA REVENITI CU O CERERE PESTE 1 SAPTAMANA! 3. DACA ATI AVUT HACK SI ATI FOST BANATI SAU ATI MAI AVUT GRAD SI ATI PRIMIT REMOVE VETI PRIMII RESPINS!
 12. JustCristy

  Am si eu o intrebare pentru voi Astia care dati contra pentru ca nu sunt playeri pe server! Pe celalalt server din comunitate inafara de play este vre-un player on? Spuneti-mi si mie si mai ales vreau sa imi aratati o dovada a pluginului netradus! O seara frumoasa! Am scris si mai sus Server-ul este la inceput si daca vom primii sustinere vom face upgrade la mai multe sectiuni!
 13. JustCristy

  Am rezolvat absolut tot din cele de mai sus! Si astept sa revedeti server-ul pentru a-i da o nota ! Apropo Faza din ultimul printscreen nu o pot rezolva deoarece este din plugin! Nu pot sa o traduc!
 14. JustCristy

  CONTRA pluginuri furate de la mine de pe server deoarece a fost scripter si am avut incredere in el si mi-a furat toate pluginurile premium!
 15. 1. Nick detinator(i): CristyTheBest,zF1Ne231,ITzMateiYT 2. Platforma pe care ruleaza server-ul:Server-ul Ruleaza pe bungeecord! 3. Numar sloturi:250 4. O mica descriere a server-ului:Server-ul este deschis de aproximativ 4-5 saptamani ! In acest moment avem in posesie de un pachet de host de la KeKsHost cu 3 sectiuni +Lobby acestea fiind Survival,SkyPvP si KitBattle! Dar Avem in plan sa facem un upgrade pe viitor! 5. IP-ul server-ului:78.47.81.245:25565 6. Versiunea de joc:1.8-1.12(dar o sa adaugam si 1.14) 7. Firma hosting:KeksHost S.R.L 8. DNS dorit: Pixel.Minecraft-Romania.Ro 9. Link GameTracker:https://www.gametracker.com/server_info/78.47.81.245:25565/ 10. ID Discord: cHrissTyy#4496 11. Comentarii aditionale:Succes Tuturor care doresc sa isi deschida un server de minecraft si care vor sa se afilieze in comunitate! #respect!#mc-ro
×