Sari la conținut
Keyzer

Problema Joc

Recommended Posts

1. Problema (ce te deranjeaza): Problema se vede in urmatoarea poza
2. Poza cu problema:unknown.png
3. Detaliaza problema (cand se intampla): Se intampla de fiecare data cand incerc sa intru pe creative, iar inainte sa ma scoata imi apare in chat "This server uses parkour 4.8"
4. Cum ai incercat sa rezolvi (ce ai incercat sa faci): am incercat sa dau restart minecraft-ului, pc-ului, am reinstalat minecraft-ul si am schimbat nickname-ul, iar daca schimb nickname-ul imi merge, insa nu inteleg de ce la nick-ul Keyzer imi apare aceasta problema
5. Alte comentarii: :3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este vorba , cel mai probabil de un plugin sau de spigot-ul propriu-zis.

Din eroare inteleg ca este o problema cu "trimisul de pachete". Practic serverul se asteapta sa trimiti pachete de o anumita marime in timp ce tu trimiti pachete mult mai mari. (din cate inteleg eu)

De ex daca tu ca player incerci sa incarci mai multe chunk-uri decat serverul te lasa.

Ai vre-un mod instalat? Daca da , poti spune care?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incearca cand intri pe server sa schimbi levelu de chunks intre [5;10]Si daca nu merge dezactiveaza antivirusul,daca nici asta nu o sa mearga atunci e de la server,dar putin probabil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,
Acolo văd că zice ”size larger” și din ceea ce am mai citit și mai de mult și mai de curând, că această problemă apare de la minecraft 1.8 în sus.
Cauza este că la setările hărții la ”max-bulk-chunks” ai pus o valoare mai mare de cea recomandată, care e 10. Asta nu doar că ar trebui să rezolve problema ci ar trebui să reducă și timpul de încărcare al hărții.
Sper că am fost de folos !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×