Sari la conținut
Dead

[RESPINS] Cerere Helper

Recommended Posts

1. Cum te numești?: Mihai

2. Nume în joc (nickname): xNiruuu_

3. Vârstă:13

4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):MIHAI.#0001

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot aduce in plus echipei staff, un membru activ si experienta in moderare.
6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Imi plac jocurile, sunt calm,si amuzant.

7. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca am experiente in staff.

8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este de a se comporta exemplar, sa aibe grija de chat si sa raspunda la intrebarile pe care playerii le pun.
9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?: Factions si SkyWars
10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, nu am intampinat probleme.
11. Ai citit regulamentul?:PlaySquad.

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Ma numesc Mihai , am 13 ani stau in Ploiesti ,sunt clasa a 7a. Sunt  un baiat calm cu simtul omuroului.Practic fotbal la echipa Astra,imi place sa merg in tabere/excursii/vacante, imi place sa acord mult timp calculatorului, si clipurilor video. Stau aproximativ 5/6 ore la calculator.

13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Prima data dau mute jucatorului ce injura apoi mute si celui care spameaza, chem un operator sa incerce sa rezolve bugul sau sa puna whitelist pe sectiunea respectiva, apoi filmez codatul si ii fac reclamatie pe forum sau daca se afla un superior pe sectiune, il anunt pe acesta.

14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu pot da detalii confidentiale despre server.

15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).In rolul de jucator i-as spune pe helpop ca a gresit , la fel ca si helper i-as spune ca a gresit in /ac sau pe discord.
16. Comentarii adiționale:Multumesc ca mi-ai citit cererea.Sper sa primesc o sansa. xD

Editat de Dead

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pro.

-Esti activ!

-Ai regulament citit si cerere bine formulata!

-Nu te mai oftica daca iei ban =))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa zicem
 :pro:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumim pentru cererea făcută. Din păcate nu îndepliniți condițiile impuse de către administrația server-ului nostru, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×