Sari la conținut
Hiyori

Aplicație Helper - [Creative și Survival]

Recommended Posts

1. Cum te numești?: Eliza.

2. Nume în joc (nickname): Hiyori

3. Vârstă: 15 ani

4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Hiyori#6666 ( pe 16 îmi expiră Nitro-ul, deci dacă aceasta nu merge încercați Hiyori#1089)

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: O membră dedicată serverului, activă și care se ocupă de chat.
6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Maturitatea, înțelegerea și umorul când este cazul.

7. De ce să te alegem pe tine?: Dacă m-ați alege pe mine ați avea o membră în staff care ajută jucătorii și care menține chatul curat.

8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul principal al unui Helper este de a informa jucătorii și de a-i ajuta.
9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Creative și Survival.
10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Din păcate da, dar le-am remediat.
11. Ai citit regulamentul?: Mc-Ro 

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt o simplă fată de 15 ani. În timpul liber îmi place să desenez. Îmi plac plimbările alpine, mâncarea asiatică și anime-urile. Sunt o fire prietenoasă, glumeață și mai mereu cu zâmbetul pe buze.

13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): În primul rând i-aș da mute celui ce spamează (15m sau 1z dacă este excesiv). În al doilea rând, i-aș da mute celui ce înjură ( Dacă înjură un player 1h, dacă înjură stafful/serverul 1d iar dacă doar are un limbaj vulgar 20m ) În al treilea rând, i-aș spune celui care raportează un codat să îl filmeze și să facă un topic pe lucrul acesta, iar celui care are nevoie de un Operator i-aș oferi discordul acestuia.

14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Îi spun că nu dețin această informație, iar dacă această continuă să mă întrebe îi dau warn ( warn spam /msg ).

15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). În primul rând, îm ambele posturi i-aș spune de greșeala făcută. Dacă acesta nu o remediază, în postura de Jucător i-aș face o reclamație pe forum, iar în postura de Helper i-aș remedia-o eu.
16. Comentarii adiționale: Acum am mult mai mult timp, și voi face mai multă activitate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:contra: survival

Nu te-am vazut activa sau sa ajuti playerii.

Editat de blacksmith

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×