Sari la conținut
𝓥𝓲𝓟𝓮𝓻_

[Stire] - Microsoft aduce XBOX Game Pass pe PC cu peste 100 titluri

Recommended Posts

Microsoft a anunțat pe dată de 30.05.2019 că aduce pe Windows un serviciu popular de consolă pentru joc, Xbox Game Pass.

camda.png.d316627ce42dd483be6f7beba3c9e098.png (Ilustrare de către Alex Castro / The Verge - 

“Two years ago, we launched Xbox Game Pass on Xbox One, and since then we’ve seen how valuable a curated library of high-quality games can be for players and game developers alike,”

"Acum doi ani, am lansat XBOX GAME PASS pe XBOX ONE, și de aceea am văzut cât de valoroasaeste o biblioteca curată de jocuri de calitate superioară care pot fi pentru jucători și pentru developeri (dezvoltatori de jocuri)." - A comentat Phil Spencer în blogul https://news.xbox.com/en-us/2019/05/30/microsoft-approach-to-pc-gaming/.

Abonații vor primi aceleași avantaje prin intermediul magazinului Microsoft (https://www.microsoft.com/en-us/store/b/xbox). Abonații vor primi de asemenea aceleași 20% reducere de jocuri inclusă în biblioteca, în cazul în care doriți să achiziționați jocul pentru a juca pe termen nelimitat dacă decideți să nu continuați cu abonamentul.

Cei de la XBOX nu s-au decis încă care jocuri să fie valabile și cât să coste abonamentul, acesta fiind comparat cu $9.99 că pe XBOX, cât este momentan. Aceștia au mai specificat că vor mai anunță updaturi la evenimentul E3, acesta fiind între 11 - 13 Iunie în Los Angeles.

Părerea mea despre acest articol este una pozitivă, întrucât dacă nu ai un xbox/ nu îți place controlul/gameplay-ul să poți să ai aceleași beneficiu și pe alt "device".

Credite: Nick Statt // @nickstatt  30 mai 2019, 9:00 am - EDT (Eastern Daylight Time), (sâmbătă 16:00 în România).

Link-uri informatii stire: https://www.theverge.com/2019/5/30/18644977/microsoft-xbox-games-pass-pc-subscription-service-launch

https://news.xbox.com/en-us/2019/05/30/microsoft-approach-to-pc-gaming/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×