Sari la conținut
𝕋𝕆𝔼

[Știre] Noul capitol Destiny 2 va fi dezvaluit live

Recommended Posts

Postat (editat)

"Următorul capitol al Destiny 2" va fi dezvăluit live săptămâna viitoare

 

uXWmjBNZr9wqoZwm3DTJAK-650-80.jpg.5b4d37f462570e4e126f632ab79971c5.jpg

 

Bungie a afirmat săptămâna trecută că, după lansarea Destiny 2: Forsaken, Season of Opulence și finalizarea noului atac al Crown of Sorrow, va începe să "privească mai adânc în viitor și să împărtășească mai mult despre o nouă eră pentru Bungie and Destiny 2.“ Season of Opulence începe pe 4 iunie - marțea viitoare - și se pare că Bungie își va întoarce capul spre viitor doar câteva zile mai târziu.

 

download.png.c317fd21312cd7f45bcdc6f48d2fcf7d.png

 

În mod previzibil, Bungie nu a spus nimic, nici măcar o sugestie oblică, despre ce se întâmplă în revelarea mare: O altă expansiune, o nouă trecere anuală, poate Destiny 3 (deși se referă în mod special la capitolul următor al Destiny 2, cred că este foarte probabil), sau altceva în întregime. Dar va fi primul mare pas al Bungie cu jocul de la despartirea cu Activision în ianuarie (Forsaken și Pass-ul anual au fost dezvoltate în timp ce parteneriatul Bungie / Activision era încă "intact") și asta singur va capta atentia.

 

S-ar putea să existe o idee îngropată în imaginea care anunță dezvăluirile viitoare. Destiny 2 anul 2 din anul 2018 a prezentat o imagine neclara a Reef-ului, care s-a dovedit a fi setarea pentru o mare parte a actiunii in Destiny 2 Forsaken, si cu siguranta ceva se intampla si in fundalul acestui nou tweet. Dar ce este? O parte din aceasta arată ca o hartă topografică, dar există, de asemenea, ceea ce pare a fi constelații de stele, poate - și o suprapunere în stil compas și alte feluri de bucăți.

 

In concluzie nu avem inca foarte multe informatii despre urmatorul capitol al Destiny 2, dar vom afla destul de curand...

 

Toate informatiile si pozele au fost preluate de AICI.

Articolul a fost publicat de Andy Chalk acum 2 zile.

Editat de 𝕋𝕆𝔼

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok, destul de interesant.

Nota 8.

"isi va intoarce ochii spre viitor"

Totusi in loc de "a spus" poti folosi "a afirmat".

  • Ador 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×