Sari la conținut
𝕋𝕆𝔼

[Știre] Blizzard lucreaza la Overwatch 2

Recommended Posts

Overwatch 2 zvon sau adevar?

wdWyNjhUi4y9pk764t3ag6-970-80.jpg.b350c21a4342dd6581bbadd9a31cbf21.jpg

 

Blizzard lucrează la o continuare a Overwatch, potrivit unui raport al lui Kotaku. Deși nimic nu a fost anunțat oficial, vestea provine din surse anonime care i-au spus lui Kotaku că Overwatch 2 este în curs de dezvoltare și se așteaptă să fie dezvăluit la Blizzcon 2019 în noiembrie.

 

Nu sunt multe de spus, dar sursele lui Kotaku au mai spus că Overwatch 2 ar include un mod PvE similar cu cel din Left 4 Dead. Ceea ce înseamnă, de fapt, ca totul se rezuma la a ghici, dar luând în considerare popularitatea evenimentelor sezoniere ale Overwatch, care prezintă frecvent moduri speciale de joc PvE, nu este chiar atât de surprinzător. La urma urmei, Overwatch era inițial presupus a fi un MMO înainte ca Blizzard să conserve acest proiect și să-l transforme într-un shooter competitiv. Blizzard s-ar putea să se întoarcă încet spre aceste rădăcini, accentuând modul PvE.

 

Este greu de spus ce înseamnă acest lucru pentru partea competitivă a Overwatch - ului. În mod tipic, jocurile competitive esports ready, cum ar fi League of Legends și Rainbow Six Siege, nu primesc continuări pentru a ține jucătorii împreună "sub o singură umbrelă".

 

Dar dacă Blizzard face Overwatch 2, înseamnă că toată lumea va trebui să treacă la noua versiune a jocului când va fi lansată sau să rămână în urmă la vechea versiune. Ce se va intampla cu toate skin-urile și cosmeticele pe care le-ați plătit și le-ați câștigat este greu de spus.

 

Acest lucru vine pe spatele unor alte surse de știri surprinzătoare, de asemenea, acoperite în raportul lui Kotaku, care afirmă că Blizzard a anulat recent un first person shooter Starcraft care a fost dezvoltat timp de doi ani, pentru a-și "concentra" eforturile pe Diablo 4 și pe acest nou "Overwatch 2".

 

Nu stim inca daca Overwatch 2 este doar un zvon, este prematur pentru a spune cu certitudine. Un lucru este sigur totusi, vom afla anul acesta la Blizzcon toate detaliile in cazul in care este adevarat.

 

Toate informatiile si pozele au fost luate de pe site-ul: click.

Acestea au fost publicate la data de 06.06.2019 de catre Steven Messner

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

culoarea e oribila.

fontul oribil.

nota 9

  • Ador 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×