Sari la conținut
𝓥𝓲𝓟𝓮𝓻_

[Stire] - Youtube elimina videoclipurile cu conspiratii si cu limbaj indecent

Recommended Posts

YouTube fiind un site web populat incepe a elimina videoclipurile cu conspiratii si cu limbaj indecent.

sasa7.png.0cf838d811761451675ae60873cbfb9d.png

Pare ca de cativa ani internetul se schimba. Devine mult mai cenzurat, iar multe servicii precum Youtube incearca sa puna niste limite. Cumva este bine, dar pe partea cealalta internetul era un loc liber. Frumusetea era ca puteai sa te exprimi liber indiferent de mesajul transmis. Pare ca nu o sa mai fie chiar asa. Desi nu sunt de acord cu conspiratiile si nu sunt de acord nici cu discursurile care incita la ura, consider ca pe internet fiecare este liber sa-si exprima ideile. Asta este frumusetea internetului. Libertatea. Poti alege la ce sa te uiti sau nu. Nu ti se baga nimic pe gat. Daca X vrea sa faca un clip despre nazisti sau despre cum Romania este condusa de masoni, din partea mea sa faca si 100. O sa radem, dam dislike si facem misto. Dar conform politicii Youtube, discursurile cu intentii rele, promovarea nazismului sau discutii despre Holocasut nu au ce cauta pe aceasta platforma.

Citat

"Astăzi, luăm un alt pas în politica discursului de ură prin interzicerea în mod specific a videoclipurilor care susțin că un grup este superior pentru a justifica discriminarea, segregarea sau excluderea pe criterii de vârstă, sex, rasă, caste, religie, orientare sexuală sau stat veteran ", a afirmat într-un post de blog. De asemenea, interzice videoclipurile care promovează violența sau ură împotriva persoanelor sau grupurilor bazate pe handicap, naționalitate sau statutul de imigrant, precum și " - au declarat victime ale unui eveniment violent major și ale rudelor lor.

 

Youtube a actualizat politica dupa ce a fost implicata intr-o alta controversa legata de un discurs nu prea prietenos.  Youtube a refuzat sa dea jos un videoclip reclamat pentru ca avea un limbaj rasist si homofob.

Surse informatii https://arenait.ro/2019/06/06/youtube-elimina-videoclipurile-conspiratii-limbaj-indecent.html

Autor: Gabriel | 06.06.2019 04:15

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×