Sari la conținut
𝓥𝓲𝓟𝓮𝓻_

[Stire] - Microsoft la E3 2019: Project Scarlett, primul pas pentru viitoarea generaţie de console Xbox

Recommended Posts

Microsoft la E3 2019: Project Scarlett, primul pas pentru viitoarea generaţie de console Xbox

scarlett.jpg.c72e8372a8ba97cfa34e3841278aa60d.jpg

 

  • În condiţiile în care principalul concurent – Sony PlayStation – a decis să nu participe la E3-ul din acest an, Microsofts-a trezit cu mai toată responsabilitatea industriei jocurilor video pe umeri la E3 2019, compania fiind, practic, invitată să-şi prezinte tot ce are mai bun pentru viitorul apropiat, fără consecinţele unor eventuale reacţii din cealaltă tabără.
  • Aşadar, Phil Spencer şi echipa sa de la Xbox au încercat să pună în scenă o prezentare care să atingă mai multe subiecte, pornind de la serviciul Xbox Game Pass şi extinderea acestuia şi pe PC, trecând prin update-uri referitoare la studiourile proprii şi viitorul serviciu de game streaming Project xCloud şi ajungând până la cel mai important aspect al întregii prezentări: jocurile ce-şi vor face apariţia pe platformele Microsoft.
  • Show-ul a fost dechis de un nou trailer pentru The Outer Worlds, cel mai nou proiect RPG first person al studioului Obsidian Entertainment, recent “înregimentat” în cadrul Xbox Game Studios. A fost confirmată, de asemenea, şi data de lansare a jocului: The Outer Worlds îşi va face apariţia pe 25 octombrie 2019 (Pentru un trailer click aici.)
  • Un alt studio recent trecut în “tabăra” Microsoft este Ninja Theory, autorii unor jocuri precum DmC Devil May Cry sau Hellblade: Senua’s Sacrifice. Viitorul titlu de la Ninja Theory - Bleeding Edge - a fost de asemenea prezentat în cadrul conferinţei ţinute de Microsoft la E3 2019. De această dată, vom avea parte de un joc multiplayer, un alpha test pentru Bleeding Edge urmând să se desfăşoare la finele lunii iunie. (Pentru trailer click aici.)
  • Ori and the Will of the Wisps, mult aşteptata continuare a fermacătorului platformer Ori and the Blind Forest, a primit în sfârşit o dată de lansare – 11 februarie 2020. (Pentru trailer click aici.)
  • Iubitorii de Minecraft vor primi, la rândul lor, un nou joc de la acelaşi studio. Este vorba despre Minecraft Dungeons, un action RPG ce poate fi abordat şi în mod multiplayer cooperativ alături de încă trei prieteni, online sau local. Minecraft Dungeons este aşteptat în primăvara anului viitor. (Pentru trailer click aici.), si multe altele precum Borderlands 3CrossfireXState of Decay HeartlandFortza Horizon 4 - Lego Expansion etc.

Tags:

microsoft , xbox , xbox games pass , project xcloud , xbox , project scarlett , xbox one , e3 2019

Bibliografie: http://jocuri.go4it.ro/microsoft-xbox-project-scarlett-e3-2019 ; youtube.com

Autor: 

10 Iunie 2019 Autor: Cosmin Aionita

Editat de 𝓥𝓲𝓟𝓮𝓻_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×