Sari la conținut
hateee?

[Știre] - Opera a lansat browserul de gaming Opera GX.

Recommended Posts

Dacă până acum am fost invadați de tot felul de produse de gaming, care mai de care cu iluminare RGB pe toate părțile, Opera vine cu un browser dedicat pentru așa ceva. Nu are iluminare RGB, dar are alte funcții pentru cei ce se joacă foarte mult.
maxresdefault.jpg
Scopul acestui browser este de a consuma cât mai puține resurse atunci când va jucați. Mulți gameri se joacă în timp ce urmăresc un stream pe Twitch sau YouTube, iar Chrome-ul consumă multă memorie RAM și nu oricine își permite un sistem de top.

Opera GX” este un browser care teoretic va rula cu resurse minime și va oferi un control simplu. Are funcțiile de bază, extensii și chiar integrate cu Twitch.

Dispune și de o funcție nouă unde gamerii pot găsi informații din gaming, știri ale zilei, toate direct într-o interfață fără a accesa un site. Este vorba de funcția „GX Corner”.
lAWGJyfgW2cQgBjbKI2TsW_BzcuhQhJTLGgd0ZfJ
Evident că arată ca un browser de gaming (nu că până acum știam cum arată unul) adică cu design „periculos” în culori negru și roșu, dar cu posibilitatea de schimba coloritul ulterior.

Credeți că era nevoie de așa ceva? Oare va avea succes? Dacă vreți să-l descărcați aveți link AICI.

*Știre publicată de GABRIEL pe data de 12.06.2019, la orele 23:30, pe site-ul ARENA IT.

Editat de Hateee
Greșeli minore.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×