Sari la conținut
zserifan

[Știre] Riot Games lansează Teamfight Tactics

Recommended Posts

Postat (editat)

Imagini pentru teamfight tactics

Riot Games lansează un nou joc bazat pe League of Legends și Dota Auto Chess. Acesta se numește Teamfight Tactics și se încadrează în genul jocurilor AUTOBATTLER.

 

Teamfight Tactics a fost disponibil în client-ul PBE (Public Beta Enviroment), iar acum poate fi jucat direct în League of Legends, din ultima versiune a acestuia, 9.13, care a ajuns pe serverele live miercurea trecută. Odată cu schimbările ce au lovit Rift-ul și au influențat meta-ul, lansarea noului mod de joc ce se bazează în totalitate pe campionii din League of Legends și, de asemenea, se află în același univers, a generat un val uriaș de apreciere pentru companie.

Teamfight Tactics este un joc de tip strategic pe runde, care te pune în luptă cu alți șapte oponenți, iar scopul tău este să construiești o echipă puternică care să fie ultima rămasă în viață. Acest joc poate fi gândit ca o combinație dintre șah și League of Legends. Acesta este abordarea originală a lui Riot pentru acest gen de joc, devenit tot mai popular după apariția unui mod pentru Dota 2 numit Auto Chess, care între timp a devenit un joc de sine stătător intitulat Dota Underlords, ce a fost lansat la începutul lunii iunie.

 

- CUM TE JOCI TEAMFIGHT TACTICS?

 

Ai la dispoziție campioni (fiecare având propriile abilități), iar după fiecare rundă primești bani cu care poți cumpăra upgrade-uri și respectiv alți eroi pentru a-ți îmbunătăți echipa. Este foarte importantă sinergia echipei tale, care dacă fac parte din aceeași clasă, vor debloca power-up-uri puternice și alte abilități importante. Acest joc te face să renunți complet la acțiunea și dinamismul unei lupte din League of Legends și te face mai degrabă să gândești ca un adevărat antrenor care trebuie să execute bine schemele. 

 

Mai jos am lăsat două cheat sheet-uri în care vi se prezintă toate itemele și respectiv campionii, împreună cu clasele lor.

 

751c86609e717ba457d191e45d3fdc31.jpgc8ae2f3a17a455ef3483d1f77cae5cd5.jpg

 

Bibliografie: 

- https://playtech.ro/2019/riot-games-joc-teamfight-tactics/

- https://twitter.com/scarra/status/1141051231265120256

 

Articolul a fost publicat în data de 19 iunie 2019 de către Florin Cașotă, la ora 15:21.

Editat de ZSERIFAN

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×