Sari la conținut
Gabitzu_

Aplicație Helper - [SkyBlock]

Recommended Posts

1. Cum te numești?: Gabriel

2. Nume în joc (nickname): Gabitza_

3. Vârstă: 14 ani

4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Gabitzu#1421

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pai voi fi implicat si daca fac un lucru o sa incerc sa il fac foarte bine, sfaturi si mult ajutor.

6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Vesel,serios, matur

7. De ce să te alegem pe tine?: Pai mare parte din timpul meu imi petrec pe server deci sunt activ, imi place sa ajut pe oameni si sa cunosc persoane noi cu care pot sa socializez.

8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa ajute persoanele noi cu informatii, sa tina chatu sub control.

9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): SkyBlock si Survival

10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu

11. Ai citit regulamentul?:Mc-Ro

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Hey! Salut ma numesc Gabi sunt din judetul Maramures. Toate zilele mi le petrec pe minecraft iar cand mai am chef ies pe afara. Hobby-ul meu este mountain bike. Sunt o persoana calma, sincera, cateodata timida dar cu incredere in mine ca am sa pot. Imi place sa fac oamenii fericiti.

13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Pai prima data am sa acord mute la omul care injura si care face spam, dupa am sa chem cat de repede un operator si pe urma am sa verific codatul am sa si filmez si daca are ceva o sa i ofer pedeapsa corecta sau daca nu am acces am sa vorbesc cu cineva din staff sa i ofere si o sa i dau dovada.

14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: O sa i spun ca este confidential.

15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper? (Argumentează). In postura de jucator am sa i spun ca a gresit si sa dea pedeapsa corecta, iar daca nu vrea o sa i fac o reclamatie pe forum. In postura de helper o sa i spun ca a gresit si sa verifice regulamentul. Iar eu o sa i dau pedeapsa corecta jucatorului iar daca nu a gresit cu nimic am sa i scot pedeapsa
16. Comentarii adiționale: Respecta si vei fi respectat! ❤️

Editat de Gabitzu_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×