Sari la conținut
Luner

Cerere Unban

Recommended Posts

1) *Nick-ul tau:LunerFake

2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Vasile02

3) *Motivul pentru care ai fost banat:

 

4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/EhDhhJY poza facuta exact cand s-a terminat duel-ul, https://imgur.com/a/5byp4cM si poza exact cand am luat ban!!!

5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions

6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu am hack, stiu sa joc, si + ca se vede in prima poza exact cand am terminat duel-ul am facut poza ca eram sigur ca iar o sa iau ban si de acuma fac mereu dupa duel poza cu F3 on special pentru vasile02!!!

7) Alte comentarii:Ma frate intelege odata ca nu am hack, stiu sa joc, ala se numeste combo pe care i l-am prins lui CallMeDarno!!! Daca nici acuma nu iau unban nush ce dovada sa va mai fac ca sa intelegeti si voi odata!

  • Haha 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai fratele meu la 0:20 am dat intr-o parte a  lui, icnearca cu un membru din staff sau cu un prieten de alt tau (daca ai) sa dai exact langa el sa vezi ca tot merge, nu e neaparat sa tii tinta pe el ca sa poti da, merge chiar daca tii langa el + CA IN PRIMA POZA SE VEDE CA NU AM HACK CA E FACUTA EXACT CAND S-A TERMINAT DUELUL. INTELEGE FRATE CA IN TOATE JOCURILE SUNT SI BUGURI!!!! Daca nici nu dovada asta nu iau unban e clara treaba cu voi!!A si vasile02 oricum nu ma poti opri, imi fac conturi pana nu mai pot, sau pana nu mai poti tu sa imi dai ban deanpulea,Pwp

  • Haha 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×