Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins king ala
Subiect blocat
Mihay_TopBoss Membru
32 mesaje
20 subiecte
Badges: 2
Acum un an

1) Nickname-ul tau: OneTop1

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: KingBigge

3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON): okk  https://imgur.com/a/9eVE7M8

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: deoarece eu nu am folosit hack in viata mia

6) Comentarii adiționale: Cine știe cum se spune, lalala Când se datâmplă vreo minune, lalala Când îți iese in cale Iubirea vieții tale Se numește soartă nu datâmplare Hau c-au daceput bu-mi placă Ochii tăi de indiancă Ascultă ce spune Tzanca Ești femeie unicată Ai inceput bu-mi faci avansuri vagabontule Dacă nu vrei bu ai necazuri potolește Ai vrăjeală expirată, lalala Mai dacearcă dacă o dată, lalala Tu n-ai datâlnit femeia potrivită Dar mai nimerit sunt prea bandita Hau c-au daceput bu-mi placă Ochii tăi de indiancă Ascultă ce spune Tzanca Ești femeie unicată Ai inceput bu-mi faci avansuri vagabontule Dacă nu vrei bu ai necazuri potolește-te Hai bu ajungem undeva, lalala C-am pe la jumi-juma, lalala Am crezut că ai ceva bu ro dai Să-mi faci viața rai, lalala Hau c-au daceput bu-mi placă Ochii tăi de indiancă Ascultă ce spune Tzanca Ești femeie unicată Ai inceput bu-mi faci avansuri vagabontule Dacă nu vrei bu ai necazuri potolește-te 

Ultima editare: Acum un an
KingBiggee Donator Membru
16 mesaje
1 subiecte
Vârstă: 18
Vechime: 4 ani pe play
Ocupații: Scoala
Badges: 0
Acum un an

Salut Mihai

uite aici dovada pentru ban :https://youtu.be/alv_zbq03UU 

SPOR!