Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins ABUZ DE GRAD Maniacool
Subiect blocat
Nistoreanu Membru
4 mesaje
2 subiecte
Badges: 0
Acum un an

1) Nickname-ul tau:Nistoreanu

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: maniacool

3) Motivul pentru care ai fost banat: abuz fly

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):  https://dragon.online-convert.com/download-file/46e37426-c52f-4b79-97a7-6e70cfc7704f/1ccb3aad-394b-49bd-8187-948b1c69baac

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: Nu am Hack! si nu am facut abuz de fly.

6) Comentarii adiționale:Nu inteleg cu ce la-m deranjat pe acest copil maniacool. Sincer sunt curios care este motivul si ce dovezi are...

Ban primit gresit pentru abuzul lui maniacool ban 24 de ore pe bune, puteai un avertisment dar nu ban 24 de ore.

Abuz de grad!

Ultima editare: Acum un an
maniacool Membru
46 mesaje
3 subiecte
Nume : Iulian
Vârstă: 99
Ocupații: suckin d
Acum un an

https://streamable.com/vcb2x8 - fly ul nu este permis în end + că urmăreai lupta celor de jos, cu nu știu ce scop, dar intuiesc că pentru a lua itemele în cazul în care cineva murea
asta e una dintre puținele filmări în care te vezi zburând prin fundal, eu nu stăteam special pe tine ca să am o filmare mai bună, doar s a întâmplat să te văd când urmăream altceva, mai apari și prin altele la fel cu invisibility și cu fly din urma celor care se băteau
nu am motiv să te avertizez înainte pentru că ai regulamentul la dispoziție oricând, așa că te rog să îl citești pentru a nu mai fi sancționat pe viitor

😘

Nistoreanu Membru
4 mesaje
2 subiecte
Acum un an

Bravo prietene. 

Nistoreanu Membru
4 mesaje
2 subiecte
Acum un an

Deci sa înțeleg ca dacă m-am uitat la lupta și am stat cu fly-ul tu prea marele admin trebuie sa îmi dai ban 24 de ore. Nu mai așa știi sa arați ca ești cineva… bravo ți-e.. dar dacă îmi dădeai ban 1h și după intram in continuare sa ma joc. UITE FII ATENT TINEO TOT AȘA EȘTI BRAVO! ❤️ 

maniacool Membru
46 mesaje
3 subiecte
Nume : Iulian
Vârstă: 99
Ocupații: suckin d
Acum un an

așa e scris regulamentul, nu te certa cu mine că nu el l am scris, eu doar sancționez după el
atât se dă, o zi. nu avertismente, nu ban 1h🙆‍♂️

😘

rares1603 Donator Donator Donator Donator Donator Donator Donator Membru
185 mesaje
0 subiecte
Acum un an

Cererea dvs. de unban a fost RESPINSA

x 1