Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Acceptat Cerere unban
Subiect blocat
Darius184 Membru
28 mesaje
8 subiecte
Badges: 1
Acum un an

1) Nickname-ul tau:Darius184

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Cr7tu

3) Motivul pentru care ai fost banat:Hack

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ) nu am

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?:Farmam la ferma mea de slime si a venit un baiat și a început sa dea în mine,după care m am luat la bătaie cu el și l-am batut(l-am băgat in box) După care am luat ban pentru hack,l-am întrebat de ce m-a banat si mi-a zis ca aveam 25-26cps,eu fac drag,butterfly clicking etc,mi-a zis ca scădeam la 6-7 cps,ceea ce mi se pare normal ca in timpul luptei de 10 min nu pot sa am constant cps uri mari,nu m-a luat la verificări și nu a verificat nmk înainte sa îmi dea ban pentru a verifica dacă am hack.

6) Comentarii adiționale:Vreau si sanctiune pentru Cr7tu pentru ca mi-a dat ban fără sa verifice dacă am hack.

Ultima editare: Acum un an
cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Badges: 2
Acum un an

Hey Darius
https://youtu.be/nb5KirFl7nQ
Se vede clar in filmarea de mai sus cum iti cresc cps urile instant de la 8 la 25 si dai si multe alerte.

Darius184 Membru
28 mesaje
8 subiecte
Acum un an

Salut,alertele sunt de la 25cps+ și creșterile de cps sunt normale pentru ca mai iau pauze,ca m-am bătut cu acel jucator destul de mult și ma dureau degetele :/ și vezi ca cps îți apar  blocate  la ultimul click dat. 

cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Badges: 2
Acum un an

Darius după cum vezi in filmare nu poți zice că făceai o mică pauză și de la 8 cps uri la 25-26 instant, e foarte foarte greu să faci asta,mai ales că se vede cum dai click urile.Cand ți-am zis să intri cu mine discord să facem un test cps nu ai vrut. Dacă nu aveai nimic de ascuns veneai

Darius184 Membru
28 mesaje
8 subiecte
Acum un an

As fii venit dacă ma chemai înainte sa dai ban,ai acționat înainte sa fii sigur de acel lucru.Mi-ai zis de cps test după ce mi ai dat ban.Eu pot face 14-15 la pvp spre ex warp end iar la box mic pot face pana la 28,trebuia sa ma iei la teste pe discord cps-test înainte sa dai ban.Daca aveam 100-50cps puteai sa dai ban direct dar nu la atâtea,la 25-26cps puteai sa ma iei la teste pentru ca acele cps-uri pot fii făcute de la butterfly clicking/drag clicking.Sa știi ca nu e greu sa sari de la 25 cps la 8cps.Si sa știi ca nu stau in fiecare zi sa îmi pierd timpul cu admini care nu verifica un lucru înainte sa dea ban,pierd timp și nu rezolv nmk.

_DarkShadow_ Donator Membru
199 mesaje
2 subiecte
Badges: 0
Acum un an

Cererea dvs. de unban a fost ACCEPTATA