Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Cerere de Unban
Subiect blocat
IRap3dYourSoul Membru
19 mesaje
4 subiecte
Badges: 1
Acum un an

1) Nickname-ul tau: IRap3dYourSoul

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:manucool

3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/uuWzlr2

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: Pentru ca nu am facut nimic ce este vina mea 

6) Comentarii adiționale: Deci eu nu inteleg eu scriu in cererea de unban si astept raspuns si vine dl dark shadow si ii da close fara alte comentarii rly asa se practica aici in staff imi zici mie ca am avut hack de place block sau cum e pentru ca mi-am folosit macro-ul de la mouse dar la astia cu x ray care mineaza minereuri si fac si bani le dai 3 zile ban si mie imi dai 14 pentru ca am construit ceva si dezinteresul adminilor este foarte mare pe chestia asta nu se face nici macar o verificare nici un teamviewer cerut nici un screen shot doar ban direct si cand vii cu comentarii aditionale iti arunca un video si nici o explicatie plauzibila asta e bataie de joc si nu inteleg cum ajung unele persoane in staff cu asemenea atitiudine pentru ca la cei care chiar au hack si asa nu le faceti nimic ca se cunosc cu voi dar la noi care facem totul pe forte proprii ne dati cu piciorul si va bateti joc si nu este corect asa astept un raspuns serios si din partea adminului de a dat ban si din partea altor admini terta parte care nu sunt corupti ca si dark shadow cu prietenii lui care au hackuri si nu le face nimic. Multumesc anticipat!



Ultima editare: Acum un an
IRap3dYourSoul Membru
19 mesaje
4 subiecte
Badges: 1
Acum un an

Rog sa raspunda un admin care este capabil de a intelege cererea si sa nu dea close doar asa.



maniacool Membru
46 mesaje
3 subiecte
Nume : Iulian
Vârstă: 99
Ocupații: suckin d
Badges: 0
Acum un an

Da, nu facem chat aici, același lucru mi l puteai scrie pe discord.
Nu eram disponibil când ai pus întrebările de după comentariul meu, nici nu aveam de unde să știu că ai răspuns. Urma să verific mai târziu dacă ai lăsat ceva comentarii, dar Dark a închis cererea pentru că asta e și treaba unui u/r până la urmă, eu i am încărcat dovada, el a analizat o și a dat un verdict.
Voiam să adaug că auto, macro, orice butoane de pe mouse nu sunt permise pentru că îți dau un avantaj pe care ceilalți playeri nu îl au. Ok, le ai, dar nu le folosești.
Te asigur că pe oricine prindem cu hacks îl banăm, nu e cazul de favoritisme.


”Pai si eu ce vina am eu ca am folosit macro-ul de la mouse nu stiam ca nu este permis mai ales ca era la mine in prot nu l-am folosit la pvp sau alceva promit sa nu se repete adica la modul de as mai cumpara un mouse pe care poti creea macro-uri daca nu ma pot folosi de ele ?” - nu contează în ce scop l ai folosit

”dar la astia cu x ray care mineaza minereuri si fac si bani le dai 3 zile ban si mie imi dai 14” - astea sunt regulile, nu eu am scris regulamentul



😘

_DarkShadow_ Staff Donator Membru
169 mesaje
2 subiecte
Badges: 0
Acum un an

Salut ai mai facut o cerere de unban si a fost RESPINSA 



Ultima editare: Acum un an