Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Unban DinuAndrei
Subiect blocat
DinuAndrei Membru
10 mesaje
9 subiecte
Badges: 1
Acum un an

1) Nickname-ul tau:DinuAndrei

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ValyD4King

3) Motivul pentru care ai fost banat:Reclama

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/Dmk4k7A

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?:Deoarece m-am plictisit, am gasit un server random de la un youtuber pe nume Gannicus96.Dupa aceea, am vazut un staff care a fost al vostru jucand o sectiune pe nume oneblock in serverul ala.Am dat log off din server si iam spus la jucatorii vostri ca un staff deal vostru se joaca un alt server ca un prost deoarece nu mam mai jucat mc timp de vreo 3 ani si am uitat totul.Urmatoarea zi am intrat pe serverul vostru si iata ce vad. ban permanent.

6) Comentarii adiționale:Din data de 25/05/2021 am luat ban ca un aiurit pe serverul vostru.Imi este dor ca sa ma joc pe serverul vostru deoarece am vazut ca ati mai adaugat lucruri noi, de exemplu rank, staffi si multe altele.Am mai avut colegi de clasa acolo care se jucau si ei.Acestia mau gasit intr-un lobby din bedwars din serverul vostru.Nam ce sa zic si sper ca sa iau unban pentru greseala asta mare care am facuto eu

Ultima editare: Acum un an
_DarkShadow_ Donator Membru
199 mesaje
2 subiecte
Badges: 0
Acum un an

Ai mai facut o cerere de unban si a fost RESPINSA