Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Cerere Unban(DinuAndrei)
Subiect blocat
DinuAndrei Membru
10 mesaje
9 subiecte
Badges: 1
Acum un an

1) Nickname-ul tau:DinuAndrei

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ValyD4King

3) Motivul pentru care ai fost banat:Reclama

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/tl7htME

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?:Ar trebui sa primesc unban deoarece am facut o greseala mare, mam reintors dupa vreo 2 ani de pauza si nu mai stiam nimic despre minecraft, mam intors in minecraft si fratele meu mio aratat acest server, ma jucam cu un alt frate de-al meu acest server.Tot motivul asta este ca nu am citit regulile, regulile pe care le stiam era Spam, spam avoid si jignire.

6) Comentarii adiționale:Intr-o data v-am vazut un staff de-al vostru jucanduse un server pe o sectiune pe nume oneblock.El se distra acolo si ca un aiurit, mam dus la serverul vostru si iam zis de la cel de la oneblock ca stafful respectiv o fost acolo. Urmatoarea zi, am intrat pe serverul vostru si iata ce sa vedeti, ban pe data de 21/05/2021 de la ValyD4King.Eram trist.Tot timpul acesta in care va spun si eu povestea cum am luat ban.Imi este dor ca sa ma joc pe serverul vostru de mult.Dar acum, vreau ca sa mai vad daca serverul e mai distractiv decat mai inainte.Ma distram de minune acum aproape doi ani de serverul vostru si vreau ca sa ma reintorc.

Ultima editare: Acum un an
_DarkShadow_ Donator Membru
199 mesaje
2 subiecte
Badges: 0
Acum un an

Nu mai face cereri de unban deja ai primit respins la toate