Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Cerere unban El_Chompo [RESPINS]
Subiect blocat
cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Badges: 2
Acum un an

1) Nickname-ul tau: El_Chompo

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: bujjita123

3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/faZj3fJ

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: In filmarea respectiva se vede clar un bug vizual, cel mai probabil de la fov ul sau si de la speed, putin mai jos voi pune si o dovada cum recreez faza cu un moderator, fug si el imi da hit uri din spate si se vede clar cum pare ca da de la 5 blocuri dar sunt doar 3.

6) Comentarii adiționale: https://youtu.be/8D743e0zLOc 
 La minutul 1:00 este doar un hit suspect dar la minutul 1:47 se vad 2-3 hit uri de la mai mult de 3 blocuri si tineti cont ca nu aveam speed, dar e doar de la speed, mai ales ca in filmarea asta v-am aratat ca am fov 90. Iar acum piesa de rezistenta, care incepe de la minutul 2:26 unde se vad mai mult de 3 blocuri la hit urile date de bujjita, exact ca la el chompo care era filmat de gabibrk. Aici tine tot de speed II care induce in eroare la anumite faze, la anumite combo uri, daca bujjita ar fi avut chef sa dea hit uri incontinuu si sa refac faza cu el complet fara sa-si dea seama ar fi iesit mult mai bine )))))

Multumesc pentru atentie, astept unban. <3

Ultima editare: Acum un an
bujjitaa123 Supervizor Staff Membru
224 mesaje
5 subiecte
Nume : JustCrix56
Vârstă: 15
Vechime: 5 luni
Badges: 1
Acum un an

Salut! La minutul 6:23-6:30 se vede reach-ul 

https://youtu.be/EPXfu1W2T3k

UR/Team

Supervizor (global)

224 mesaje
5 subiecte
Acum un an

Scuzați-ma nu înțeleg dc s-a trimis de mai multe ori 

UR/Team

Supervizor (global)

cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Acum un an

Salut bujjita, ti-am demonstrat si in filmarea de mai sus ca este ceva de la speed si fov, am incercat sa refac faza din clipul facut de baraca cu fov 90 ca el si speed 2 si se vede clar la minutele date din clipul meu( mai ales la 2:26) unde si la tine se vede ca la el mai multe blocuri, dar totusi nu ai reach. De asta am tinut sa recreez cu tine, fiind moderator.

Multumesc anticipat <3

224 mesaje
5 subiecte
Acum un an

Salut am vorbit cu GabiBRK si are fov-ul pe 80 si prietenul tau El_chompo se vede ca are hack si am recreat cu tine dar tot zic ca are hack  

UR/Team

Supervizor (global)

cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Acum un an

Bujjita tot ce faci tu acum e să te aperi chiar dacă știi că am dreptate, dacă baiatul ăsta primește ban pentru hack eu zic să primești și tu pentru faza din filmarea mea, că se văd cele 5 blocuri,nu?!? Cea mai suspectă faza (2:26) unde se vede chiar bine cum dai de la 5 blocuri din vina speed ului II , la restul nu-i așa wow.

Ultima editare: Acum un an
224 mesaje
5 subiecte
Acum un an

Salut scuza ma ca te intreb da ce treaba are speed-ul de unde da hitul?

UR/Team

Supervizor (global)

cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Acum un an

Atunci propun să iei remove pentru hit urile date in filmarea mea la minutele 2:26, se văd 5-6 blocuri,nu?Practic ai reach(hack) ca staff.

Mulțumesc anticipat, bujjita.

224 mesaje
5 subiecte
Acum un an

Salut! din nou nu mai zic nmk dar pot sa ti dau filamarea mea cand se vede ca nu am nmk si te auzi si tu pe fundal zicand ceva si se vede ca dau foarte normal deci mna  dar daca tu zici asa te las sa crezi ce vrei si eu mutltumesc!

UR/Team

Supervizor (global)

_L0rd_Hack3r_ Donator Donator Donator Donator Donator Donator Donator Membru
122 mesaje
7 subiecte
Nume : Lorand
Vârstă: 16
Vechime: 2018-2019
Ocupații: Mai nimic=D
Acum un an

Cererea dvs de unban a fost RESPINSA