Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Acceptat Cerere unban VernexTTV[Acceptata]
Subiect blocat
Bogdan_4335 Membru
24 mesaje
9 subiecte
Badges: 1
Acum un an

1) Nickname-ul tau: VernexTTV 

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:RaareAdri

3) Motivul pentru care ai fost banat:reclama

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://cdn.discordapp.com/attachments/1101892108085907486/1146371386185629696/Screenshot_2023-08-30-12-10-25-051_mattecarra.chatcraft.pro.jpg(sunt la mare acum și nu am acces la pc dar am poza asta că dovada)

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?:dau explicații când primesc dovada

6) Comentarii adiționale:

Ultima editare: Acum un an
RaareAdri Membru
2 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum un an

https://imgur.com/hsTLaao

x 1
Bogdan_4335 Membru
24 mesaje
9 subiecte
Acum un an

Ai întârziat un pic dar in fine ,am spus că mă duc pe atrix,nu am dat ip complet ceea ce se ia ca reclama indirecta și se ia 4 ore mute.Pot sa spun că de multe ori alți playeri făceau reclama indirecta de tipul ăsta și nu primeau niciodată ban permanent(mă refer la pika)

Bogdan_4335 Membru
24 mesaje
9 subiecte
Acum un an

Ai întârziat un pic dar in fine ,am spus că mă duc pe atrix,nu am dat ip complet ceea ce se ia ca reclama indirecta și se ia 4 ore mute.Pot sa spun că de multe ori alți playeri făceau reclama indirecta de tipul ăsta și nu primeau niciodată ban permanent(mă refer la pika)

RaareAdri Membru
2 mesaje
0 subiecte
Acum un an

Cer scuze de acest ban pe care l am dat, am revenit recent si cand eram eu erau alte reguli, o sa primesti unban in 5min.
Spor la joc!!

x 1
Bogdan_4335 Membru
24 mesaje
9 subiecte
Acum un an

Ms 

Nutuuu Supervizor Staff Membru
69 mesaje
0 subiecte