Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Reclamatie andreiusq
Subiect blocat
SorinAparate7777 Membru
14 mesaje
6 subiecte
Badges: 1
Acum 6 luni

1. Nickname-ul tău: SorinAparate7777 / GioguRM

2. Nickname-ul celui reclamat: andreiusq

3. Secțiunea pe care a abuzat: Survival 

4. Motivul pentru care îl reclami: isi bate joc de mine si abuzeaza de comanda /ban fara motive intemeiate.

5. Dovada: https://imgur.com/a/hU62gmF

6. Comentarii adiționale:  Sunt complet dezamagit de ce mi-se intampla si unde s-a ajuns pana si pe un joc, Andreiusq membrul din staff pe care eu chiar il consideram un om drept si care isi face treaba perfect , ma abuzeaza in ban uri , doar pe motivul ' mai multi playeri s-au plans de tine ' , bun majoritatea ma stiu pe sv ca sunt un fanatic al pvp-ului  si totodata cei care striga in gura mare ca fac bug abuse cu arbaleta sunt cei pe care i-am batut pe protectii 'PVP',  pe sorinaparate7777 am primit ban fara ca ZetNet sa aibe vre-o dovada cu mine ' ai fost sanctionat la decizia mea ' - andreiusq , bun am abuzat intradevar de aceea arbaleta, dar am abuzat in scopuri personale , pe cei care fac trap, cand am fost sanctionat de zetnet doar eram langa o gramada de iteme care nici nu stiu ale cui erau eu doar incercam sa le iau de jos pentru ca am vazut ca erau multi playeri in zona aceea , astazi am decis sa ma joc pe un cont care este al meu - GioguRM , l-am batut pe enc pe protectie PVP ON , unde madalin3211 a tras cu arbaleta aceea cu foc, totul bine si frumos , dupa care primesc ban de la andreiusq pe motivul ' trap + cont secundar SorinAparate7777' , trap am facut da, recunosc si imi asum chestia asta aveti si aici dovada dupa care a zis andreiusq ca am fost sanctionat  https://streamable.com/hygw5i , cei care au fost cu mine , madalin3211 si celalalt player au primti ban 2 zile pt trap , iar eu pe motivul de mai sus, eu de ce nu am fost sanctionat avand in vedere ca am facut aceelasi lucru de l-au facut si ei si eu am mai primit inca 58 de zile de ban pe langa alea 2 ?

Am incercat sa iau legatura cu Puk3p care acesta a fost mintit de domnul andreiusq cum ca eu as fi tras cu arbaleta astazi pe contul Giogurm , pe giogurm am acces doar la 2 shulkere cu kituri ucigas si niste chesturi unde am doar materiale pt construit , andreiusq de ce iti bati asa joc de mine si profiti ca ai un grad ? Eu unul jur ca astazi nu am folosit arbaleta si nici macar n-am avut arbaleta pe contul GioguRM , andreius prezinta-mi frate dovezi clare unde eu chiar trag cu arbaleta , nu ca mai multi playeri sustin asta. Iti aduc si eu 20 de prieteni pe sv care sustin ca GoguRM ne-a atacat cu arbaleta si ne-a omorat , gogurm v-a primi ban 60 sau 30 de zile doar pe vorbe daca unul din noi nu avem dovezi cu el ca ne-a omorat ?



Ultima editare: Acum 4 luni
SorinAparate7777 Membru
14 mesaje
6 subiecte
Badges: 1
Acum 6 luni

As dori sa se ia in considerare si ce va zic eu aici si nu doar sa va luati apararea unul altuia , regulamentul este regulament , pacat ca unii nu il respecta si acorda ban uri de la ei din burta, maine voi cumpara ban pe SorinAparate7777 si voi da arbaletele pe care le am  lui andreiusq si lui puk3p sa vedem atunci cine ma mai acuza ca am folosit arbaleta si repet astazi pe GioguRM nici macar n-am avut arbaleta !

 



SorinAparate7777 Membru
14 mesaje
6 subiecte
Badges: 1
Acum 6 luni

Multa lume a fost omorata in spawn de catre Clavnarok, Baba21 , Madalin3211 , Scooby doo , O_dai cu mihai si multi altii care au arbalete , iar staff ul (andreiusq) a decis doar sa ma sanctioneze pe mine ca asa striga in gura mare teamul lui GoguRM + prietenii lui.



andreiusq Operator Membru
39 mesaje
1 subiecte
Badges: 0
Acum 6 luni

Cum să îmi faci reclamație și să te dai de gol singur? Tu chiar ești pe bune?

Ai motivul banului tău chiar scris de tine, ți-ai recunoscut fapta singur: „un am abuzat intradevar de aceea arbaleta, dar am abuzat in scopuri personale”. A fost anunțat pe discordul de la survival că primești ban 30 de zile pentru bug abuse-ul cu arbaleta până îl rezolvăm.

 

Mai ții minte când mi-ai scris pe discord că dacă mai abuzezi de arbaleta, te banez peste tot cât vreau eu? Ia caută în conversație. Nu te-am banat cum am vrut eu, oricum, stai liniștit. Ai fost banat cât ai fost banat pe contul tău principal (de pe care îmi și faci reclamația), plus zilele de trap (30 + 2), plus zilele de ban evade (32 + 2), plus zilele de bug abuse peste care am trecut cu vederea, pentru că am spus că a fost o greșeală, sau cel puțin așa m-ai mințit, ies mai mult de 60 de zile. Dacă nu ți-am dat pe contul mare, am făcut-o pe contul secundar. Indiferent de ce îmi faci reclamație, ai 0 argumente împotriva mea. Ai fost banat conform REGULAMENTULUI și ți-ai recunoscut faptele singur.

 

Ca un fapt divers, toți membrii pe care mi i-ai menționat în reclamație au luat ban o dată cu tine, ailaltă ieri. Te poți uita singur pe https://minecraft-romania.ro/sanctiuni.



Ultima editare: Acum 6 luni
Nutuuu Supervizor U/R Team Membru
68 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum 6 luni

 

 

 



Ultima editare: Acum 6 luni

Supervizor -1.09.2023

U/R-Team 
S/S-Squad

ZetNet Manager Donator Membru
207 mesaje
4 subiecte
Vârstă: 16
Vechime: 2019
Badges: 1
Acum 4 luni

Respins



Staff - ZetNet

Helper - 18.10.2022
Operator - 23.12.2022
Manager - 10.07.2023