Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Cerere unban artxur [RESPINS]
Subiect blocat
artxur Membru
1 mesaje
1 subiecte
Badges: 0
Acum 3 luni

1) Nickname-ul tau: artxur

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: DenysGH

3) Motivul pentru care ai fost banat: hack

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: Sincer, am intrat pe server după ce m-am jucat pe Gamster cu cheat-uri. Nu am scuză pentru asta , recunosc ca pe gamster mai joc uneori cu cheat. În momentul acela cand am terminat de jucat am vrut sa intru si pe serverul acesta putin , am considerat că nu voi sta mai mult de 5 minute și că nu are rost să scot cheat-urile. Voiam doar să verific dacă prietenul meu a făcut ceva la baza noastră

Insă, în momentul în care am intrat pe server, am deschis și Fortnite-ul in acelas timp si din neatenție, s-a întâmplat un mic incident . Am avut un black screen și, fără să-mi dau seama, am apăsat butoanele în mod aleatoriu, rezultând construirea unui box din block uri si alte kkturi în joc random din cheat ( nici eu nu stiu ce kkt am apasat , tin sa mentionez ca am stat in black screen cam 2-3m pana am dat restart pe pc din buton ). Imi pare sincer rău pentru acest incident si imi dau seama ca puteam sa stric experienta altor jucatori.

Vreau să va asigur ca nu sunt genul de jucător care folosește cheat-uri pe servere de survival. Am petrecut o perioadă considerabilă , apucandu-ma astazi si jucându-mă de la 21:30 până la 1:20, și incidentul a fost cu totul neintenționat. Chiar voiam sa ma apuc calumea de server pentru ca nu prea mai exista servere smechere in romania si asta chiar mi a placut. Playeri de treaba si nu e lag vere , asta e cel mai top... Chiar nu am chef sa stau 13 zile pana sa ma joc iar , mai ales ca nu a fost cu intentie si nu am facut nimic rau:(

Îmi pare rău că am adus neplăceri în comunitatea voastră. Promit solemn că acest incident este o lecție învățată și mă asigur că nu se va mai repeta. Sper că veți accepta scuzele mele sincere și veți reconsidera decizia de unban.

Cu sinceritate, M. Arthur

6) Comentarii adiționale: Imi pare rau si promit ca nu se va mai intampla ! Chiar voiam sa ma joc pe serverul asta .. Cer mii de scuze staff-ului de pe server. Rog sa cititi cererea in totalitate.



Ultima editare: Acum 3 luni
DenysGH Supervizor U/R Team Staff Membru
63 mesaje
1 subiecte
Nume : Denis
Vârstă: 22
Badges: 0
Acum 3 luni

Salut, data viitoare cand intri pe server, asigura-te ca nu esti cu hack, nici un server nu accepta hack-uri, sfatul meu este sa te bucuri de joc fara astfel de lucruri. Succes!

Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=Qfb_Kxqu0QI



andreiusq Operator Membru
39 mesaje
1 subiecte
Badges: 0
Acum 3 luni

Banul rămâne.