Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Acceptat Cerere unban Asteiwen10 [Acceptat]
Subiect blocat
Asteiwen10 Membru
11 mesaje
3 subiecte
Badges: 0
Acum 4 luni

1) Nickname-ul tau: Asteiwen10

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: cr7tu

3) Motivul pentru care ai fost banat: hack

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/Er2E2Os

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: sunt legit bos

6) Comentarii adiționale: regele

Ultima editare: Acum 4 luni
cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Badges: 2
Acum 4 luni

https://youtu.be/eM_rhLufyOI

Min: 01:02

Se vede clar cum sari de acolo de sus și mergi direct pe el, te învârți după el și l omori, n-au o treabă particulele în situația asta.

x 1
Asteiwen10 Membru
11 mesaje
3 subiecte
Acum 4 luni

Salut! La prima faza se vede clar ca imi dadeam boost cu arcul ca l fugaream pe unu si Try4Order s-a bagat fix in fata mea si i-am dat hit din greseala. Cand eram langa zidul acela el mergea si i se vedeau particulele de la pamant si plus ca ieseau si particule din el de la potiune!

Asteiwen10 Membru
11 mesaje
3 subiecte
Acum 4 luni

normal ca dadeam hituri langa zid cand eu eram cu fata la el a mers cu sprint si s au fazut particulele de la pamant ca trec pe langa acel zid

Asteiwen10 Membru
11 mesaje
3 subiecte
Acum 4 luni

Consider ca a fost un ban dat pe nedrept fara niciun control! Odata ce ai particulele la maxim vezi tot. Si MegaPucep m-a suspectat de hack. Am primit freeze si control, dar a sesizat ca sunt un om legit, dar din pacate invidiat de marea majoritate a jucatorilor deoarece sunt mult prea bun😘

Asteiwen10 Membru
11 mesaje
3 subiecte
Acum 4 luni

cum sa nu aibe ma frate nicio importanta particulele daca eu vad cum pamantul sare pe langa zid..

Asteiwen10 Membru
11 mesaje
3 subiecte
Acum 4 luni

Plus ca dupa primul hit nu mai ramane invizibil. I se vede caracterul. Am vazut particulele de pamant cum trec pe langa zid. Am stat ceva si m am gandit daca nu mi i s a parut si am iesit dand la nimereala cu toporul !

cr7tu Membru
118 mesaje
44 subiecte
Acum 4 luni

Deci, nu are nicio treaba cu ce zici tu acolo că fugea cu particulele și nu știu ce😂 Baiatu' se vede clar că pe filmare îmi scria msg când tu ai sărit în spatele acelui zid și după te roteai după el, acesta a început să fugă după ce mi-a scris mie msg, asta însemnând că el stătea pe loc când tu deja te-ai uitat fix spre el și l-ai alergat să-l lovești.

Ps: Acum ți-am văzut și răspunsul,, Dădeam la nimereala cu toporul " :)))))Nu cred că a fost nimereala din moment ce pe filmare se vede clar intenția de a îl lovi și te-ai dus direct spre el, nu dădeai hit uri in aer să dai la nimereala, te-ai dus fix pe el și l-ai lovit.

MegaOver2001 Donator Membru
209 mesaje
19 subiecte
Acum 4 luni

Cererea dvs. de unban a fost ACCEPTATA