1) Nickname-ul tau: MegaOver2001
2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: redaroro ( cu scarba i am scris numele acestui ,, kleines deutsch ” incompetent )
3) Motivul pentru care ai fost banat: Nu exista un motiv concret, este unul doar in mintea lui, respectiva ,, SPREU ” ( mici cuvinte in germana ) s-a suparat, deoarece i am reclamat un abuz pe privat in legatura cu un membru staff si ia fost mai simplu sa mi dea BAN pe server decat sa discute, fiind prea incapabil sa poarte o conversatie. Putea la fel de simplu sa mi dea doar block pe privat si se incheia discutia, dar a vrut sa si arate ,, Leistung ” pe care o detinea pe un server de minecraft... macar pe minecraft sa aiba putere daca nu si in viata reala.
4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/mQdsWzr
5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: Ca este un ban abuziv, evident. Am si grade pe acest ,, server ” daca se poate spune asa dupa abuzul pe care unii ,, Administratori ” il fac
6) Comentarii adiționale: Daca doriti jucatori si o schimbare pe acest ,, server ” incercati sa nu mai dati banuri abuzive doar pentru ca sunteti voi incapabili sa purtati un dialog. De aceea nici jucatorii nu se mai joaca <3