Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Update (SEASON) » Update de Halloween
andykn Membru
26 mesaje
9 subiecte
Badges: 1
Acum un an


INFORMAȚII

! Pentru ca a venit HALLOWEEN-ul am pregatit pe serverul PLAY.MINECRAFT-ROMANIA.RO o mica surpriza pentru voi!
! O data cu acest update, echipa serverului PLAY a lucrat la cateva modificari. Unele dintre acestea au legatura cu partea de aspect, dar si cu o sectiune noua.


MODIFICARILE ADUSE

• Decoratiuni globale cu tematica HALLOWEEN.
• Sectiune noua cu acces limitat, doar pe perioada Halloween-ului.
• Adaugarea unei monede speciale pe sectiunea HALLOWEEN cu care puteti cumpara iteme sau kit-uri pe celelalte sectiuni.
• Evenimente sectionale cu tematica HALLOWEEN si prefixe pe care le puteti castiga.


HALLOWEEN FERICIT!
Va asteptam pe server.
play.mc-ro.ro



Ultima editare: Acum 11 luni
SMEK Membru
3 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum un an

lasati-ma sa ma joc

 

 



SMEK Membru
3 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum un an

daca nu va lagui-esc site-ul

 



SMEK Membru
3 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum un an

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

 

 



x 1
CloudyAudy Membru
2 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum 4 luni

Bună. Pentru a menține o relație intimă sănătoasă, diversitatea în viața sexuală cu partenerul tău este esențială. Vizionând astfel de clipuri video, cuplurile pot descoperi noi tehnici, idei de explorare și modalități de îmbunătățire a comunicării în dormitor. Cu toate acestea, trebuie să fii conștient că aceste videoclipuri pot oferi o perspectivă artificială asupra realității, iar nu întotdeauna tot ceea ce este prezentat acolo se potrivește fiecărui cuplu https://ro.4pig.com/. Este esențial să discuți deschis cu partenerul tău despre preferințele tale și să identificați împreună lucrurile cu care vă simțiți confortabil. În căutarea inspirației, poți explora diverse clipuri video despre intimitate - există o gamă variată de materiale care pot contribui la îmbogățirea cunoștințelor și experiențelor tale.



chikara Membru
2 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum 3 luni

Mulțumesc pentru actualizare