Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Reclamatie new_daily
Subiect blocat
Craven01 Donator Donator Donator Donator Donator Donator Donator Membru
1 mesaje
1 subiecte
Badges: 0
Acum un an

1. Nickname-ul tău:Craven01

2. Nickname-ul celui reclamat:new_daily

3. Secțiunea pe care a abuzat:Oneblock

4. Motivul pentru care îl reclami:Tempban nejustificat

5. Dovada:https://imgur.com/a/2xz7ddG Nu am alte dovezi, deoarece ma astept ca in staff sa fie niste admini care nu dau tempban/ban dupa placul rol si cum cred ei ca ar trebuie sa dea .

6. Comentarii adiționale:

Story: Eram online cand am vazut ca vl1duk ajuta jucatori care erau noi pe aceasta sectiune, el vrand sa faca ceva interactiv ,  oferind bani jucatorilor a intrat adminul care nu la avertizat ca nu este voie sa faca acel event,care nici nu era event, ci la incurajat sa faca  acel lucru in continuare dupa ce s-a oprit adminul i-a dat ban pentru event neautorizat .Adminul spunand ,adica laundanduse cu bani oferiti jucatorilor noi , in timp ce vl1duk2 avea ban de 12 ore pentru un event pe care nici nu il facuse. Daca ne luam dupa regula 15 din regulile globale punem vedea ca  Sa faceti un event neautorizat de catre un operator (spre exemplu "Fac give-all la spawn" ) , asta inseamna sa isi cheme toti jucatori de pe sectiune dandule iteme si bani random, dar el tot ce a facut ,dar el a spus cateva provocari ( care sa  nu incalce regula , sau alte provocare care sa isnemne grief sau ceva de genu 16 (Să instigati ceilalți jucători la sancțiune (ex: Cine îl înjură pe Marcel primeste 10k).) Vlad a facut un mini joculet de ex: Care spune ce zi este azi primeste 5k(deci sunt foarte sigur ca aceste joculete nu sunt event de tip give-all).Din cate stiu adminul  new_daily are 2/3 warnuri ,consider ca ar trebuie sa il primesca si pe al 3-lea deoarece nu poti asocia un mic joculet cu un event de tip give-all.Plus ca mie nu mi se pare corect ca un admin  sa aiba 2/3 avertismente din cauza are el pe cineva din staff care sa il lase in continuare sa  aiba admin.

 

 

PS: Nu stiu daca vl1duk2 ar fi trebuit sa faca reclamatie dar din moment ce am vazut toata acesta scena ar trebui sa am dreptul sa fac o reclamatie pentru ca nu mi sa parut corect ce am vazut . :(



Ultima editare: Acum un an x 1
justg0d_ Membru
179 mesaje
2 subiecte
Nume : Antonio
Vârstă: 17
Vechime: 2016.
Ocupații: Football si in mare parte tot ce tine de calculatoare.
Badges: 1
Acum un an

Pentru astfel de reclamatii e nevoie de o cerere unban acceptat