Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Respins Reclamație redaroro - Abuz de funcție, insulte și favorizări!
Subiect blocat
whoiscox Donator
33 mesaje
8 subiecte
Vechime: 2012
Badges: 1
Acum un an

1. Nickname-ul tău: whoiscox

2. Nickname-ul celui reclamat: redaroro

3. Secțiunea pe care a abuzat: Survival Clasic

4. Motivul pentru care îl reclami: Abuz de funcție, insulte și favorizări, voi descrie mai multe la comentarii adiționale.

5. Dovada: Protecțiile mele se pot observa în următoarele două screenshot-uri: https://i.imgur.com/09QPhVc.png și https://i.imgur.com/jtcb62B.png, https://i.imgur.com/sR8aOHz.png jignirea adusă de către el la adresa mea care nu-și avea absolut niciun rost ținând cont că era o discuție amicală în legătură cu regulamentul general al secțiunii și portițele oferite de către acesta.

6. Comentarii adiționale: Jignirea la adresa mea pe care am menționat-o la punctul 4 din acest model se regăsește în ultimul screenshot prezentat mai sus, o jignire venită fără un motiv bine întemeiat și fără a fi provocat de către mine. Favorizările sunt foarte cunoscute pe această secțiune de atât de mult timp, au fost reclamate nenumărate probleme care nu au fost luate în seamă sau pur și simplu ignorate, însă de fiecare dată când a venit vorba de câteva persoane de pe secțiunea Survival s-a intervenit aproape instant, de fiecare dată în defavoarea acestora. În momentul de față favorizarea lui redaroro a avut o influență enormă în gameplay-ul meu și al altor jucători alegând să-mi scoată protecțiile de pe hartă pentru a îi oferi șansa lui MoNns de a se extinde cu fermele, cu ocazia aceasta solicit plasarea protecțiilor mele înapoi, sancționarea lui MoNns deoarece încalcă regulamentul, mai exact "Nu aveți voie să vă setați home pe sau lângă protecția altui jucător fără acordul acestuia", eu având peste cinci protecții în zona respectivă și el având una singură în mijlocul protecțiilor mele. Și pe lângă cele menționate mai sus, solicit și sancționarea operatorului redaroro pentru acest abuz grosolan de care a dat dovadă și care chiar nu își avea sensul, foarte ușor putea rezolva problema propunându-i jucătorului respectiv să se mute CU SINGURA PROTECȚIE PE CARE O AVEA într-o altă parte a hărții.
Aici se poate observa cum protecțiile mele erau vizibile și prezente, plus faptul că în continuare plasam protecții pentru a-mi extinde zona deținută: https://www.youtube.com/watch?v=dPIyPaWhAqw - se observă foarte clar data și ora la care protecțiile îmi aparțineau.
Urmând ca după încheierea acestui videoclip protecțiile mele să fie înlocuite cu ale lui MoNns și automat, ștergerea home-ului pe care îl dețineam pe propriul meu teritoriu, implicit pe protecția/protecțiile mele.

 

Consider că merit să fiu înștiințat de ce am luat parte la acest abuz și să fiu îndreptățit! Mulțumiri!
PS: Poate că de această dată nu o să se mai închidă ochii deoarece este reclamat o persoană din administrație, poate că merităm și noi jucătorii să avem drepturile respectate pe acest server și să nu mai depindă existența noastră aici de cheful unor personaje.



Ultima editare: Acum un an
redaroro Admin Membru
32 mesaje
0 subiecte
Badges: 0
Acum un an

 In primul rand totul a pornit de la faptul ca tu ti-ai pus protectiile langa mons cu intentia de al incetini ca sa ajunga baltop nr.1, ceva ce ai recunoscut si pe chat pana sa ma bag eu si in privat pe sectiune cand am discutat cu tine despre asta. Pe langa asta, eu i-am zis lui Mons ca eu nu ma ating de acele protectii doar daca tu incepi sa il omori la el pe protectie, ceva ce ti-am zis si tie si la care mi-ai raspuns de parca nu stiai cu ca exista o regula de genul, avand in vedere faptul ca tu ai fost si staff, iar eu cand ti-am aratat ca exista regula asta la /rules la jail mi-ai raspuns ceva de genul "Regula asta e legata doar de home-uri" chiar fix dupa aia vorbea si de protectii doar ca tu ai vrut sa faci intentionat pe prostul in aceasta situatie si sa incepi sa o dai la intor cand ti-am zis asta ca "eu nu stiu exact ce ai vrut sa zici tu cand ai zis ca ai pus acele protectii sa nu il mai lasi pe Mons sa isi extinda ferma si eu inteleg doar ce ai vrut tu sa imi zici", tu si azi si atunci ai incercat constant sa o dai la intors ca sa iti iasa tie bine si ca tu sa devi victima in acest caz. Sa nu mai zic ca dupa ce m-o enervat atitudinea ta fata de acest lucru ca faceai pe prostul, ti-am zis ca ori tu ori team-ul tau daca il omorati pe Mons pe protectia lui, iti scot acele protectii (poti sa zici ca este lucru este abuz ca nu scrie nicaieri asta doar ca eram prea enervat sa ma mai intereseze de este nu este in regulament), acest lucru putea sa fie evitat din clipa in care ti-am zis ca TU daca il omori la el pe protectie ti-am sters aceste protectii si raspundeai cu "ok", "bine" etc, ca asa nu ma atingeam de acele protectii tot wipe-ul doar ca atitudinea ta a dus sa fie situatia asa.
In al doilea rand, ai inceput sa imi aduci argumente de genul "eu având peste cinci protecții în zona respectivă și el având una singură în mijlocul protecțiilor mele" care daca iti folosesti putin creierul nu are absolut niciun sens ce zici ca daca ar merge toata lumea pe aceasta premiza asta ar inseamna ca nu conteaza ca x si-a pus primul protectia undeva ca daca vine y si isi pune 100 pe langa el si x il omoara pe y asta inseamna ca x si-a pus protectiile cu scopul de al omora pe y si astfel protectiile lui x trebuie sa fie scoase, care nu are absolut niciun sens. 
In al treilea rand, alte argumente pe care ai inceput sa le aduci dintr-o data cand discutia de azi de pe server era pe terminate era ceva de genul, "pai eu mi-am pus primul protectiile langa border", ceva ce nu prea are sens ca de ce ar vrea atunci Mons sa isi puna protectia fix in colt, unde, dupa vorbele tale ai lasat acel loc intentionat gol, dupa ca sa zica mons ca cox are protectia langa mine si tu sa nu zici ca defapt mons minte si sa zici ca daca asa e ca sa castigi habar nu am ce la final ca nu stiu unde ai vrut sa ajungi cu asta
In al patrulea rand Aici se poate observa cum protecțiile mele erau vizibile și prezente, plus faptul că în continuare plasam protecții pentru a-mi extinde zona deținută: https://www.youtube.com/watch?v=dPIyPaWhAqw - se observă foarte clar data și ora la care protecțiile îmi aparțineau., aici ai stiut ce o sa se intample cand am intrat pe sectiune ca na, l-ai pus pe cartita sa il omoare pe mons, si ti-ai dat instant /home acolo si ai luat niste protectii ca sa te prefaci ca tu lucrai pe acele protectii chiar daca se vede in video faptul ca tu ai pus protectii unde erau deja puse si astfel nu ai lucrat nimic, doar te-ai prefacut ca sa ai mai multe motive ca sa te dai victima.
In al cincilea rand, chestia asta cu "eu nu stiu" ai inceput sa o aplici si in alte situatii ciudate, cum ar fi faptul ca l-ai pus pe cartita sa il omoare pe mons de pe contul "SefuLuiMons" si chiar daca am vazut asta cu /dupeip, tu mi-ai zis ca eu de unde sa stiu ca ala e cartita ca poate e fratele lui, asta in conditiile in care Cartita facea live pe sv tau de discord (sau al cui este ca nu stiu), cum era pe contul SefuLuMons cu Fluximage.png
In al saselea rand, cand am vorbit azi pe server parea ca stiai foarte bine de aceasta regula si cum se mananca regula de pe vremea cand erai helper chiar daca ieri sau acum 2 zile cand vorbeam faceai pe prostul ca nu stiai de regula asta.
In al saptelea rand. ai inceput sa te faci si mai victima pe server zicand ca pe perioada cand erai staff nimeni nu se ocupa de cei care te omorau si aveau home/protectii langa tine si mi-ai dat exemplu pe Ninja ca si el era omorat mereu si nu se facea nimic, chiar daca ninja le dadea singur jail la astiaimage.png
image.png
In concluzie tot ce ai facut tu pana acum a fost doar ca sa te dai victima si astfel Mons sa nu poata sa ajunga baltop nr.1 ca v-ati certat voi pe niste sv de discord si acum ai ajuns in stagiul asta in care zici de mine ca nu iti aduc argumente si ca nu ai cu cine sa discuti. Plus ca tot ziceai ca fac abuz de functie, singurul lucru "abuziv" a fost ca le-am zis si la team-ul tau ca daca il omoara pe Mons, protectiile alea sunt adios, si ceva mai putin abuziv este ca te-am facut prost. Si daca o sa raspunzi la ce am zis, nu prea o sa imi pese ca probabil o sa fie si mai bullshit decat ce ai zis pana acum in reclamatie
Verdictul la acest post nu o sa fie dat de niciun manager/administrator, o sa il dea dino. Astefel ca toata lumea din administratie, si aici ma refer la Senior, T-Op, Op, Manager si administrator o sa fie singurele persoane care o sa zica ceva despre acest post pentru ca dupa vorbele tale "staff-ul o sa tina mereu cu operatorul".
De pe urma verdictului lui dino sa fie urmatoarele situatii
1. Daca dino iti da tie dreptate eu i-am scos protectiile lui Mons de langa colt si imi dau singur 1/3 Avertisment pentru ca te-am facut prost si de regula impusa team-ului tau
2. Daca dino imi da mie dreptate totul ramane la fel+ daca o sa te mai aud ca incepi iarasi acest subiect eu iti scot instant accesul la sectiune si te muti pe alta (asta e valabil si pentru tine dirty).
Atat am avut de zis



whoiscox Donator
33 mesaje
8 subiecte
Vechime: 2012
Badges: 1
Acum un an

Exact cum ți-am spus pe server, atât eu cât și Dirty, trebuie să înțelegi că secțiunile de Survival au fost două până într-un anumit punct, tu în momentul de față ai aplicat regulile de pe secțiunea Adventure pe cea Classic, secțiune unde fiecare luptă pentru a deține supremația serverului din orice punct de vedere, secțiunea unde te lupți pentru supraviețuire și totodată secțiunea unde îți asumi că poți să primești target de la una sau mai multe persoane.
Treaba asta puteai să o rezolvi foarte ușor și matur, însă ai preferat să mă ignori și din toate lucrurile pe care ți le-am spus să selectezi și să evidențiezi doar ceea ce ți-a convenit și ție, ți-am spus foarte clar că în situația de față eu deținând mai mult teren ( mai multe protecții ) decât MoNns în zona respectivă și neavând șansa să se extindă îi puteai propune să se mute oriunde altundeva pe această hartă pentru a scăpa de acest lucru și pentru a evita eventuale conflicte sau posibile abuzuri care între timp au avut deja loc.

Nu știu de unde ai scos treaba cu Ninja, în nicio secundă nu ți-am menționat numele lui sau să-ți spun că în aceeași situație s-a aflat și el wipe-ul trecut, din contră, ți-am spus că eu m-am aflat în această situație și de fiecare dată când te-am prins online pe secțiune ți-am adus la cunoștință ceea ce mi se întâmplă și mi-ai spus că nimeni nu poate face ceva în privința asta deoarece nu se regăsește vreo regulă de genul în regulament, dar dintr-o dată s-a modificat regulamentul ( nefiind vizibil pentru nimeni, o considerăm o regulă nescrisă ) care se aplică doar în privința mea.

Continui să consideri că ceea ce am făcut eu a fost o simplă victimizare și țin morțiș să te contrazic deoarece doar mi-am solicitat drepturile mele de jucător pe această secțiune de care oricine beneficiază și respectarea regulamentului, nu impunerea unor noi reguli. Ai ignorat 90% din ceea ce ți-am spus eu, de aceea nu s-a ajuns nici până în prezent la un comun acord. Îmi scoți ochii că mi-ai comunicat că-mi vei scoate protecțiile în cazul în care MoNns o să moară sau o să primească target, practic îmi iei șansa din orice punct de vedere din a mă instala în topul secțiunii și din a avea ocazia să-mi elimin concurența, lucru esențial din câte știi pe această secțiune.

Și legat de scenariile tale în legătură cu posibilele verdicte oferite, pe mine nu mă încălzește cu nimic dacă tu primești un avertisment, downgrade, suspendare sau remove deoarece ai influențat întreg gameplay-ului cu această decizie, puteam câștiga timp, teren, bani și să mă desprind de restul jucătorilor din top însă mi-ai luat șansa asta fără a avea vreun drept la replică. Pe lângă asta, din nou apar jigniri și reguli nescrise și în mesajul tău de pe panel, continui să-mi spui că fac pe prostul și aparent îmi spui că dacă verdictul va fi de partea ta există posibilitatea să nu mai am acces la secțiunea Survival, sancțiune pe care nici măcar membrii care au dăunat într-un mod negativ și vizibil acestui server nu au primit-o.
În legătură cu ceea ce ai spus legat de protecția lui MoNns și de locul lăsat liber de către mine, în niciun moment nu am spus că am fost primul care și-a pus protecție în locul respectiv, am menționat FOARTE CLAR că observând loc liber la colțul borderului am ales să profit de asta și să-l țin sub control, știind foarte bine că dorința tuturor jucătorilor cu obiective de pe secțiune este de a-și lua un teren lângă border ( la colț de preferat ) pentru a-și face ferme și pentru a le proteja mult mai ușor cu ajutorul border-ului. La fel, în niciun moment nu am spus că am sau nu în plan să construiesc ceva în zona respectivă, însă slăbind șansa celorlalți jucători automat ți-o crești pe a ta, în orice moment puteam decide să construiesc o fermă, o casă, sau orice altceva cu ajutorul căruia să particip și la topul oferit pentru construcțiile noastre de pe secțiune.

Ceea ce îmi doresc este să lași orgoliul deoarece nu este benefic nici ție și nici jucătorilor ținând cont că pe server mi-ai comunicat că poți închide în orice moment această reclamație deoarece nu te interesează și că poți acționa împotriva mea cum dorești tu deoarece consideri că așa este cel mai bine, să nu mai ții cont că dacă persoana X donează pentru a beneficia de un avantaj la început trebuie să beneficieze de acest avantaj și support oferit până la finalul wipe-ului și într-un final să-ți asumi că ai acționat în momentul în care nervii pe care i-ai avut te-au cuprins și ai acționat greșit din cauza acestora.

Nu sunt răspunzător de faptele coechipierilor mei, nu sunt răspunzător de șansa oferită altor jucători și de faptul că nu aleg să se protejeze împotriva oricărui pericol. Alegând să mă sancționezi pe mine pe viitor nu diminuează șansele de a-l ține pe respectivul individ în loc sau pe ceilalți candidați la top, dimpotrivă, poate chiar reușești să provoci alte persoane prin intermediul acestei acțiuni.



Ultima editare: Acum un an
justg0d_ Membru
179 mesaje
2 subiecte
Nume : Antonio
Vârstă: 17
Vechime: 2016.
Ocupații: Football si in mare parte tot ce tine de calculatoare.
Badges: 1
Acum un an

Da. Am să îți explic foarte clar dragă Cox. Chestia ce ai făcut tu să-l înconjori pe MonNs pentru a nu permite extinderea lui este cu totul și cu totul anormală. Regula aceasta am creeat-o eu wipe-ul trecut cu aceleași tangențe care s-au regăsit și în disputa voastră. Nepermiterea este sancționată cu ștergerea protecțiilor. Așa pot și eu să-mi pun 1 protecție și să vină un așa zis whoiscox pentru nepermiterea extinderii sale. Doamne cum poți vorbi despre regulile Survival-ului Adventure în vedere ce ai stat 2 zile ca Operator apoi retrăgându-te. Și legat de permiterea jucătorilor pe secțiune în cazuri de “tulburare” au mai fost sancționați, destui, cu aceste pedepse. Regula este veche.
RESPINS



Ultima editare: Acum un an