1) Nickname-ul tau: deni5
2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: rares1603
3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack
4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON):
5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: Deoarece nu am folosit nici un hack, cred ca probabil persoana ce mi-a dat ban credea ca am autoclicker ceea ce e total fals, am schimbat din control la minecraft butonul cu care dau hit pe alta tasta ceia ce imi permitea sa il tin apasat pentru a da hituri, nu am abuzat de acest lucru in PvP sau alte chestii doar, tineam acest button dand clickuri pentru a putea sta pe telefon cat farmez, daca o functie permisa de minecraft(schimbul unui control) se numeste hack imi cer eu personal scuze pentru acest lucru, dar nu mi se pare corect sa primesti ban 14 zile de la o asemenea chestie. Inteleg de ce nu se vrea folosirea de autoclicker, dar mai repet inca o data nu am folosit autoclicker, am folo doar schimbarea tastei cu care dai hit.
Daca e nevoie intru voice sa va dovedesc acest lucru, sper sa se rezolve neintelegerea!
6) Comentarii adiționale:
Vreau sa specific faptul ca staff care mi-a respins cererea probabil nici nu a verificat daca ce am spus eu e adevarat, inca o data am observat ca in video persoana ce mi-a dat ban zice ca am kill aura,testeaza te rog singur ce am zis eu schimba buttonul de hit din control pe alta tasta si tine-o apasata cat timp esti cu tinta pe un mob si zi-mi ce se intampla, vreau argumente clare ce din video te-a adus la decizia de ban, si vreau sa rog persoana ce mi-a respins cererea o data sa nu de-a asa ca se cunoaste cuadminul sau de astea, sa citeasca sa verifice apoi sa decida daca cererea e buna sau nu, voi dati unban la niste copii care o scris o propozitie, dar la un om care scrie ditamai paragrafu nici nu-l cititi ca vi-i lene.Am jucat pe serverul asta mult timp si pe alte conturi in trecut pierdute, nu mi-as fi permis sa intru cu hack, dar imi pare rau faptul ca unii membri staff sunt incababili(ATENTIE nu toti).
Ultima editare: Acum un an