Salut, In primul rand nu esti cel care m a banat, 0:25 momentele astea sunt in combo uri ( A combo is when you hit somebody multiple times in a row without being hit back. In 1.9+ combat this has little effect beyond getting more hits, but it 1.8 combat (where there is not attack cooldown) it allows the player to keep the player they are comboing out of range, and hitting them when they come in range.) Deci in combo ii poti prinde hituri mai rapide, Eu in acel moment saream si dadeam criticale (While falling, melee attacks deal a critical hit (150% of the weapon's damage including potion effects, but before enchantments are applied, rounded down to the nearest hit point). Cea ce m a ajutat , 1:50 este acelasi lucru un combo prins in aer care este foarte greu de prins de un incepator sau un om care nu stie asa de bine sa faca pvp deaorece trebuie antrenat combo ul, eu stiind sa fac pvp si combo uri am reusit sa il prind in acele combo uri care au fost esentiale in acea lupta , 2:20 este relativ acelasi lucru , combo ul acesta este destul de greu de facut, trebuie sa sari sa faci strafe si sa dai hit in acelasi timp cea ce ii da knockback si tu in acelasi timp te misti in fata si ii prinzi hit uri, Din punctul meu de vedere sunt doar niste combo uri dar nu este o dovada care este clara pt hack + doresc ca WhiteXY sa participe la reclamatie va rog deoarece el este cel care mi a dat ban, Multumesc pentru atentie si Craciun fericit!