Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Acceptat Cerere unban iulisv93
Subiect blocat
iulisv93 Membru
3 mesaje
1 subiecte
Badges: 0
Acum un an

1) Nickname-ul tau: iulisv93

2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: qabitz

3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack (timer) nuam folosit niciodata asa ceva si nu am nici un interesa sa folosesc hack-uri !

4) Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON): 

5) De ce crezi că ar trebui să primești unban?: AM LUAT BAN DEGEABA ! Mergea lent serverul la un moment dat si am intrebat in chat de ce merge asa greu . si in secunda a doua am luat ban !  Cum e posibil asa ceva ?

6) Comentarii adiționale: Va rog rezolvati problema pt ca nu e corect sa iau ban asa degeaba ! 

Ultima editare: Acum un an
qabitz Membru
48 mesaje
0 subiecte
Nume : Gabi
Vârstă: 17
Acum un an

Salut.
Timer changes how fast your game is running. It speeds up movement, eating duration, etc.
Se poate vedea in filmare cum te miscai mai repede decat ai face-o in mod normal + ai primit o gramada de alerte pentru timer. Si lag pe server nu a fost.
Dovada:https://www.youtube.com/watch?v=M8SsBjEe3yo 
PS: filmarea e in 360p acu, se incarca si o sa fie 1080p
An nou cu bine.

iulisv93 Membru
3 mesaje
1 subiecte
Acum un an

Ce vezi tu in filmare mai ? daca mie imi mergea greu si taiam alea si ramanea suspendata in aer . si am scris in chat de ce merge asa greu . ce dovada e aia ? una ca tine strica serverul asta frumos ! am atata timp de cand joc si nu am folosit in viata me nimic ca sa trisez . si vine unul ca tine si isi da cu parerea fara sa stie ceva concret si imi inchide contul ! daca foloseam ceva din ceea ce zici nu era atat de revoltat ! AI DAT DEGEABA BAN ! 

qabitz Membru
48 mesaje
0 subiecte
Nume : Gabi
Vârstă: 17
Acum un an

Da bro, ti-am dat ban degeaba. Asta dupa ce ai primit n alerte pentru Timer si te miscai atat de repede ;)

iulisv93 Membru
3 mesaje
1 subiecte
Acum un an

fa ma ce vrei . o sa ma las de server asa cum asta ai vrut sa auzi . nu stau sa ma cert cu copii . am 30 de ani frate . ar trebui cine detine serverul acesta sa aiba grija la cei ca tine . nu sa indeparteze lumea aiurea ci sa aduca cat mai multe persoane . ce avertizari am primit eu ? eu nu am vazut pe chat . pt ca nu urmaresc mai deloc chat-ul . asta e un motiv de-al tau . nu stiu ce urmaresti . dar daca cineva care e competent si isi da seama de ceea ce faci ai sa primesti ce meriti ! Un an nou mai bun la toti !

MegaOver2001 Donator Membru
209 mesaje
19 subiecte
Badges: 2
Acum un an

Cererea dvs. de unban a fost ACCEPTATA

x 1