Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Important (INFORMAȚII) » Cereri unban
Subiect blocat
qGabriel_ Membru
19 mesaje
13 subiecte
Nume : Gabi
Vârstă: 20
Vechime: 9 ani
Ocupații: Baschet, Sală, Developer
Badges: 1
Acum un an

logo.png


INFORMAȚII

! La cererile de unban au dreptul de a posta DOAR membrii echipei UNBAN/REPORT TEAM (aceștia fiind SINGURII care pot da verdict), autorul topicului în caz că are ceva de adăugat, precum și cei care trebuie să aducă dovezi la propriile cereri de unban. Postările venite din partea celor care nu se încadrează în niciuna din aceste categorii se vor sancționa.

! La aceste cereri NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul astfel de posturi NU sunt tolerate.


ATENȚIE!

! Cererea este în mod automat anulată dacă respectivul nu o formulează în primele 24 de ore de la primirea ban-ului.

! în momentul în care ați formulat o cerere validă, cel care v-a banat are la dispoziție 24 de ore să prezinte o dovadă concretă. Dacă acesta aduce o dovadă neclară sau nu se încadreaza în intervalul de timp menționat, atunci veți primi unban.

! În cazul în care la subpunctul 4 nu ați pus un screenshot cu F3 ON, un membru staff o să vă atenționeze că aveți la dispoziție 24 de ore să editați cu un screenshot valid. Neîncadrarea în acest interval duce la respingerea cererii.

! Dacă dovezile au peste un minut, trebuie să precizați secunda în care se observa momentul pentru care ați interzis respectivul jucător.


 



Ultima editare: Acum un an x 5 | x 2

Veteran comunitate: 2014 -> 2022 (Prezent)

    Administrator Hawks-Romania.Ro -> Forum (2020)

Administrator Minecraft-Romania.Ro -> Forum (2018)

Operator (Factions, SkyBlock, SkyWars, BedWars, KitBattle, Practice, Earth) -> Play.Minecraft-Romania.Ro / Play.Hawks-Romania.Ro (2016 + 2019)