Se încarcă...
Play.Mc-Ro.Ro
Click to copy IP
Se încarcă...
discord.gg/playsquad
Click to join
Avatar
Bine ai venit pe Play.Mc-Ro.Ro!
Pentru a te alătura comunității noastre trebuie să te înregistrezi!
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Bine ai venit pe pagina de reguli a server-ului PLAY!
Apasă pe butonul de mai jos pentru a vizualiza regulamentul serverului

Link-uri sugerate:

INFORMATII UTILE
• Orice dovadă video sau poză este valabilă doar 3 zile. Orice dovadă care depășește limita de 3 zile este automat invalidă, însă vor exista cazuri în care dovezile se vor accepta în funcție de gravitatea faptei. Dovezile nu se vor lua în considerare dacă tabelul din dreapta ecranului, numit și Scoreboard nu este vizibil în dovadă.

• Orice tenativă de ”înșelătorie” sau să creeze impresia cum că ai avea hack, se sancționează. Autoclicker-ul se sancționează identic cu hack. Scuzele că nu eram la calculator, sau mă uitam în altă parte când staff-ul dovedește că nu erai la calculator nu sunt ascultate.
• Adminii și Operatorii au dreptul de a folosi modul X-Ray, putând prezenta dovezile cu el activat, dar DOAR cu scopul de sancționa pe cineva care la rândul sau folosește acest mod. Este strict interzisă utilizarea să în scopul obținerii de avantaje necinstite în joc, membrul staff care este prins folosind acest mod cu scopuri personale va fi sancționat cu remove.
• Toate sancțiunile acordate - Kick, Warn, Mute, Ban și Ban-IP sunt GLOBALE.
• Sancțiunile acordate se pot combina, astfel dacă un Jucător, Donator sau Membru Staff încalcă mai multe reguli, acestea se vor aduna într-o singură sancțiune (ex.: Mute 25 de minute pentru Limbaj [Mute 15 minute] + Prelungire [Mute 10 minute]).
• La întrebarea "Ai citit regulamentul?" veți fi nevoiți să răspundeți cu "Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului Play.Minecraft-România.Ro.".
• În cazul în care un jucător încalcă regulamentul într-un mod care poate afecta bunăstarea serverului sau a jucătorilor, administrația poate sancționa în funcție de gravitatea faptei, indiferent dacă regula este sau nu trecută în regulament. De asemenea, se pot adaugă reguli în funcție de situație și administrația nu este obligată să le și anunțe sau scrie în regulament.
• Staff-ul și administrația serverului nu răspund de itemele pierdute, indiferent de situație. Pentru că nu putem dovedi ce iteme ați avut înainte să le pierdeți, ne este imposibil să deducem dacă spuneți adevărul sau nu în legatură cu ce iteme ați pierdut atunci când dorim să vi le oferim înapoi.

TERMENI UTILI
• SPAM - Ocuparea a 3 sau a mai multor rânduri consecutive pe chat cu același mesaj.
• SPAM AVOID - Asemănător spam-ului, Spam Avoid presupune trimiterea a 3 sau a mai multor mesaje cu întrerupere între ele. Diferența de timp dintre acestea nu contează, dacă toate mesajele sunt vizibile într-una sau cel mult 2 poze, se va sancționa.
• WARN - Cunoscut că și avertisment, este, în general, cea mai ușoară pedeapsa pe care o puteți primi. Fiecare warn este valabil 7 zile, expirând după ce trece această perioada. În cazul în care veți acumula 3 avertismente active veți primi KICK. La 4 avertismente active veți primi BAN timp de 1 zi.
• PRELUNGIRE - Presupune utilizarea repetată a caracterelor în cadrul unui cuvânt, mesaj sau scrierea unui cuvânt lung ce conține caractere cu scopul de a umple chat-ul fără motiv. Prelungirea se sancționează dacă mesajul/cuvântul/sintaxa are peste 9 caractere.

 

REGULAMENT GLOBAL

1. Să faceți reclamă altor servere, fie că sunt din comunitatea noastră sau din alte comunități. Reclamă se va sancționa prin toate metodele posibile - chat, mesaj privat, cărți sau semne. Excepție de la această regulă fac serverele premium populare, precum Hypixel.
SANCȚIUNE: BAN-IP

2. Să faceți multi-account (mai mult de 10 conturi banate pe același IP).
SANCȚIUNE: BAN-IP

3. Să falsificați orice tip de dovadă - pentru reclamații, pentru chitanțele primite la donare pe STORE, etc..
SANCȚIUNE: BAN-IP

4. Să spargeți conturi ce detin un grad de Donator, respectiv de Staff.
SANCȚIUNE: BAN-IP + BLACKLIST 

5. Să creați și să distribuiți cărți modate, precum cele cu mesaje trigger ce conțin înjurături când apeși click dreapta pe carte sau care cauzează crash la joc. De asemenea, distribuirea itemelor care blochează intrarea pe secțiuni este sancționată la fel.
SANCȚIUNE: BAN

6. Să folosiți nickname-uri asemănătoare cu cele ale persoanelor din staff (ex: d1no14, din014, dyno14 etc.).
SANCȚIUNE: BAN

7. Să dezvăluiti identitatea unei persoane pe chat. Asta presupune să îi faceți public numele pe chat, intr-un mesaj privat, pe semne sau carti și chiar și pe serverele sectionale și cel principal de Discord, să îi faceți publică adresa, numele altor rude sau orice element legat de identitatea acestuia.
SANCȚIUNE: BAN

8. Să aveți un nume obscen sau toxic. De asemenea, dacă numele este prelungit (de la 9 caractere în sus) se va aplica aceeași sancțiune.
SANCȚIUNE: BAN

9. Să folosiți orice fel de hack/mod/cod/tool ce vă poate oferi avantaje necinstite față de alți jucători. Singurele moduri permise sunt optifine, better fps, precum și moduri de pvp precum LabyMod, 5zig, skull project și altele. Excepție de la această regulă o face X-RAY, care se sancționează cu BAN 3 ZILE.
SANCȚIUNE: BAN 14 ZILE 

10. Sa refuzati controlul - in cazul in care un membru al staff-ului va solicita un control pentru a verifica daca aveti hack sau nu si voi refuzati controlul, sunteti sanctionati.
SANCTIUNE:  BAN 14 ZILE

11. Să folosiți modul PRINTER (Schematica Mod).
SANCȚIUNE: BAN 7 ZILE 

12. Să vă folosiți de bug-uri pentru a vă favoriza jocul. Orice tip de bug care va oferă avantaje se va sancționa, iar sancțiunea pentru acestea poate varia în funcție de gravitatea bug-ului.  
SANCȚIUNE: BAN 5 ZILE 

13. Să faceți ban avoid, adică să intrați cu un alt cont imediat după ce ați primit ban. Excepție la această regulă o face sancționarea pentru 4 avertismente active, regula 13 nu se va mai aplica in acest scenariu.
SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

14. Să faceți construcții obscene/pornografice.
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE + CONSTRUCȚIE STEARSĂ


15. Sa faceti un event neautorizat de catre un operator (spre exemplu "Fac give-all la spawn" ) 

SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

16. Să instigati ceilalți jucători la sancțiune (ex: Cine îl înjură pe Marcel primeste 10k).
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

17. Să vă folosiți de bug-ul cu ușă sau alte blocuri precum geam, care presupun lovirea unui jucător prin ușă sau geam spamându-le, precum si trecerea prin uși spamându-le. Acest bug se va sancționa de la 3 lovituri prin ușa/bloc. De asemenea, bug-ul cu săgeata care presupune lovirea unui jucător cu săgeți prin perete sau bug-ul cu blocuri, plasând blocuri "invizibile" pentru a urca pe ele. Toate bug-urile se vor sancționa la fel.
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

 

18. Să vă folosiți de bug-ul cu perla - trecerea prin blocuri spamând perle.
SANCȚIUNE: BAN 5 ZI

19. Să intrați cu 2+ conturi la event. În cazul în care aveți rude pe același IP, va trebui să anunțați operatorul sectional înainte de începerea evenimentului.
SANCȚIUNE: BAN 6 ORE

20. Să aduceți insulte asupra serverului, a comunitatii sau a personalului.
SANCȚIUNE: MUTE 1 ZI

21. Să promovați site-uri, canale de YouTube, servere de Discord ce nu au legătură cu serverul sau comunitatea noastră. De asemenea, sintaxe precum "Caut server", "Cine are server?" sau menționarea altor servere/comunități de Minecraft se încadrează în această regulă și se vor sancționa la fel.
SANCȚIUNE: MUTE-IP 4 ORE

22. Să faceți afaceri în afara jocului (ex.:"Vând cont premium pentru Key GTA 5 pe Steam"; "Dau 1M pe Factions pentru un cont de Minecraft Premium!"). Singurele schimburi permise sunt cele care conțin pachete disponibile pe STORE.
SANCȚIUNE: MUTE 2 ORE

23. Să faceți glume jignitoare la adresa unui Jucător/Donator/Staff. Orice glumă prietenească se poate spune în privat - pe chat-urile publice, respectiv cel pentru donatori se va sancționa orice glumă cu interes jignitor la adresa oricărei persoane, indiferent de relația dintre persoană și cel jignit.
SANCȚIUNE: MUTE 30 MINUTE

SANCTIUNE: WARN (DONATOR CHAT)

24. Să jigniți, înjurați, să atacați sau să defavorizați o persoană în funcție de rasa sau religia acesteia, și să vă certați/provocați ceartă cu alți jucători pe chat-ul public. De asemenea, injurăturile chiar dacă sunt prescurtate sau cenzurate, tot veți fi sanctionați pentru că se subînțelege ceea ce voiați de fapt să spuneți.
SANCȚIUNE LIMBAJ: MUTE 15 MINUTE
SANCȚIUNE JIGNIRE: MUTE 30 MINUTE


25. Să aveți un caracter toxic în mesajele trimise. Se vor sancționa si prescurtările precum "L, ez, r3kt, etc".
SANCȚIUNE: MUTE 20 MINUTE

26. Să faceți spam pe chat-ul public, asta presupune trimiterea a unui mesaj identic sau aproape identic de peste 3 ori consecutiv. În cazul în care spamul este pe rânduri diferite, sancțiunea va fi MUTE 10 MINUTE pentru Spam Avoid.
SANCȚIUNE: MUTE 15 MINUTE

27. Să scrieți mai mult de 3 cuvinte cu CapsLock activat, chiar dacă nu sunt pe același rând. În cazul în care cuvintele sunt scrise cu CapsLock activat, dar pe rânduri diferite, sancțiunea va fi aceeași, dar pe motivul CapsLock Avoid.
SANCȚIUNE: MUTE 10 MINUTE

28. Să scrieți colorat pe chat. Orice tip de culoare se va sancționa.
SANCȚIUNE: MUTE 30 MINUTE

29. Să amenintati un Jucator sau Donator. Orice tip de amenintare se sanctioneaza, iar o exceptie de la aceasta regula este in cazul membrilor staff, unde se va sanctiona cu MUTE 15 MINUTE.  
SANCȚIUNE: MUTE 10 MINUTE

30. Să prelungiți cuvinte sau sintaxe pe chat-uri publice, /helpop sau /donorchat. (Ex.: saaaaaaaaalut; 777777777; 10918123496; ahahahahahahah). Prelungirea se va sanctiona de la 9 caractere in sus.
SANCȚIUNE: MUTE 10 MINUTE

31. Să folosiți un skin obscen. Sancțiunea se va aplica până skin-ul se va schimba, iar la 4 avertismente active contul se va bana timp de 1 ZI.
SANCȚIUNE: WARN

32. Să faceți off topic, spam, să folosti caps sau să înjurați pe /helpop. Jucătorii pot folosi acel chat doar pentru a adresa echipei noastre întrebări ce au legătură cu server-ul/jocul. De asemenea, acelasi lucru se aplica si pe /dc, chat-ul special pentru donatori.
SANCȚIUNE: WARN

33. Să raportați hackeri pe chat-ul public, raportearea acestora se face numai pe /helpop pentru ca echipa noastră să îi poată prinde mai ușor.
SANCȚIUNE: WARN

34. Sa divulgati pe chat sau in mesaje membrii staff care se afla pe vanish.
SANCȚIUNE: WARN

1. Să faceți team la evenimentul Last Man Standing. Acesta este un event de tip Solo, orice tentativă de lucru în echipă se va sancționa.
SANCȚIUNE: BAN 7 ZILE

2. Să vă folosiți de bug-ul "Cage" la Spawn. Acesta presupune intrarea în regiunea Spawn-ului în combat pentru a bloca daunele primite și pentru a evita PvP-ul.
SANCȚIUNE: BAN 3 ZILE

3. Să spamati comenzile "/f create & /f disband". De asemenea, dacă numele facțiunii este obscen, facțiunea va primi disband.
SANCȚIUNE: BAN 12 ORE

4. Să jigniți o întreagă facțiune.
SANCȚIUNE: MUTE 1 ORA

5. Să spamați comanda "/f deinvite". Aceasta se va sancționa de la 5 folosiri.
SANCȚIUNE: WARN

6. Să vă folosiți de bug-ul "Shift". Acesta presupunestand pe într-un colț și pe o versiune de 1.12.X sau de 1.12.X+ pentru a bloca daunele primite și pentru a evita PvP-ul.
SANCȚIUNE: BAN 4 ZILE

7. Să faceți grief de orice tip (lavă/apă) asupra protecției spawn-ului sau asupra cartierelor pentru a va avantaja in datul raid urilor.
SANCȚIUNE: BAN 30 ZILE

1. Să faceți grief de orice tip (lavă/tnt/apă) asupra protecției spawn-ului sau asupra construcțiilor jucătorilor.
SANCȚIUNE: BAN 30 ZILE

2. Să omorâți endermites de la fermele de enderman ale jucătorilor fără confirmarea deținătorului.
SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

3. Să faceți trap. Orice fel de trap este interzis, iar pe lăngă sancțiune, trap-ul va fi spart de către un operator. De asemenea, folosirea comenzii /tpahere pentru a aduce unul sau mai mulți jucători într-o capcană de unde nu pot ieși este considerat trap.
SANCȚIUNE: BAN 2 ZILE + TRAP SPART

4. Să dați sethome pe/lângă protecția cuiva fără acordul propietarului. De asemenea, este interzis să plasați o protecție lângă protecția altcuiva cu intenția de seta o casă în zona jucătorului doar pentru a-l omorî sau campa. Pe lângă sancțiune, casa va fi ștearsă de către un operator.
SANCȚIUNE: JAIL 12 ORE

5. Să folositi comanda /lock pentru a bloca uși, cufere, furnale etc. pe protecția cuiva fără acordul acestuia. 
SANCȚIUNE: JAIL 4 ORE + WARN

6. Să împingeți jucătorii cu undița în Spawn sau in safezone-ul de la Warp PvP în mod abuziv.
SANCȚIUNE: JAIL 2 ORE + WARN

7. Să folosiți un nume obscen pentru /team create.
SANCȚIUNE: WARN + DISBAND

8. Să stați CAMP și să omorâți un jucator, de 3 ori sau mai mult, pe protecția acestuia.

SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

9. Să folosiți un nume obscen la pet-uri

Sanctiune: Warn + Scoaterea accesului la PET 

1. Să umpleți insula de copaci sau alte blocuri ce vă pot oferi foarte mult nivel. Pe lângă sancțiune, acestea vor fi șterse de către un operator.
SANCȚIUNE: JAIL 12 ORE

2. Să faceți trap jucătorilor, donatorilor sau staff-ului. Orice tip de trap este sancționabil.
SANCȚIUNE: JAIL 8 ORE

3. Să construiți ferme de cactus ce depășesc 2 Chunks. Pe lângă sancțiune, acestea vor fi șterse de către un operator.
SANCȚIUNE: JAIL 6 ORE

1. Nu aveți voie să cauzați distrugeri în zone care nu vă aparțin.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

2. Spawn-ul este SAFEZONE. Nu aveți voie să omorâți pe nimeni în SPAWN.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

3. Nu aveți voie să faceți prank-uri de prost gust (e.g îi pun tnt sub casă, îi umplu casa de obsidian/frunze/lava, etc.)
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

4. Trebuie să aveți bun gust în legătură cu umorul și să aveți și bun simț.
SANCȚIUNE: MUTE 1 ORA

5. Nu aveți voie să dați target unei persoane. O puteți omorî de maxim 3 ori într-un interval de 3 zile.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

6. Nu aveți voie să omorâți pe nimeni în primele 2 zile de la inceperea SMP-ului.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

7. Nu aveți voie să vă faceți baze la 100000000 de block-uri distanță de spawn. Trebuie să fie în aria de 30k de block-uri de spawn.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

8. în prima săptămână nu aveți voie să vă faceți nimic din netherite.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

9. Pe perioada SMP-ului nu aveți voie să folosiți poțiuni de Strength 2, Speed 2, Jump Boost 2, Instant Harm 2 sau tipped arrows.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

10. Echipele pot fi de maxim 5 jucători.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

11. Fără construcții obscene.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

12. Pentru a continua să participați în SMP de-alungul acestuia trebuie să și jucati pe el, nu doar să figurați cu numele.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

13. Evident, XRay și alte tipuri de modificări sau hack-uri sunt interzise.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

14. Crystal PvP-ul este interzis.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

15. Fermele de gold și witch sunt interzise
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

16. Orice tip de exploit este interzis.
SANCȚIUNE: BAN PERMANENT

 

 

TheLab

1. Este strict interzis sa farmati victorii.
SANCȚIUNE: BAN 2 ZILE

2. Este strict interzis sa faceti team
SANCȚIUNE: BAN 1 ZI

3. Este interzis sa dati target unui anumit jucator.
SANCȚIUNE: BAN 2 ORE

 

ThePit

1.Sa faceti team de peste 2 persoane. Maximul de persoane intr-o echipa este de 2 jucatori! 

SANCTIUNE: BAN 12 ORE

 

SkyWars

1. Nu aveti voie sa farmati win-uri.

SANCTIUNE: BAN 12 ORE

2. Este strict interzis team-ul pe Solo.

SANCTIUNE: BAN 12 ORE 

3. Nu aveti voie sa va ascundeti sau sa evitati PVP-ul.

SANCTIUNE: WARN

 

 

BedWars 

1. Nu aveti voie sa farmati win-uri.

SANCTIUNE: BAN 12 ORE

2. Este strict interzis team-ul pe Solo.

SANCTIUNE: BAN 12 ORE 

3. Nu aveti voie sa va ascundeti sau sa evitati PVP-ul.

SANCTIUNE: WARN

Aici se află regulamentul destinat membrilor staff si donatorilor de pe serverul Play.Minecraft-România.Ro.
Acest regulament trebuie citit și respectat pentru a evita anumite sancțiuni sau chiar pierderea gradului.
Fiecare abatare de la regulament va fi sancționată.

 

REGULAMENT DONATORI

1. Să vindeți contul cu grad.
SANCȚIUNE: 3 AVERTISMENTE (REMOVE)

2. Să impartiti cu alte persoane contul cu grad. Regula mai este cunoscută drept Share Account și presupune 2 sau mai multe persoane care împart unul sau mai multe conturi cu grad de donator. Regula se aplică și membrilor familiei inclusiv.
SANCȚIUNE: 3 AVERTISMENTE (REMOVE)

3. Să vă instignați colegii de echipă la sancțiuni (ex.: Dacă îi dai mute lui Marcel îți dau 500k).
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT SI 15 PUNCTE PENALIZARE

4. Să abuzați de comenzile de moderare ban, mute, kick, warn, clearchat etc precum si fly, god, vanish.
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT SI 8 PUNCTE PENALIZARE

5. Să oferiți date despre alți jucatori (ip, locație, ultima conectare etc.).
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT SI 8 PUNCTE PENALIZARE

6. Să sancționați persoane ce fac parte din staff fără acordul unei persoane din administrația serverului. În cazul în care cineva încalcă regulamentul impus, îl reclamați pe forum.
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT SI 3 PUNCTE PENALIZARE

7. Să nu dețineți/prezentați dovada în mai puțin de 24h de la întocmirea unei cereri de unban/reclamații în care sunteți implicat.
SANCȚIUNE:  1 AVERTISMENT SI 3 PUNCTE PENALIZARE

8. Să folosiți comenzi precum mute, warn, kick, jail etc cu motive ce nu există în regulament. De asemenea, glumele între voi/cu jucătorii folosind aceste comenzi sunt strict interzise, în cazul în care sunteți reclamat pentru acest lucru, veți fi sancționați. O excepție de la această regulă este folosirea comenzilor ban și ban-ip, care se vor sancționa cu 2 avertismente și 8 puncte penalizare în cazul în care sunt folosite în mod abuziv sau cu motive ce nu există în regulament.
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT SI 3 PUNCTE PENALIZARE

9. Să scrieți colorat pe chat. Orice tip de culoare se va sancționa.
SANCȚIUNE: MUTE 30 MINUTE

10. Să amenințați un jucător/membru al staff-ului. Orice fel de amenințare este pedepsită.
SANCȚIUNE: 15 PUNCTE PENALIZARE

11. Să interziceti jucători în timpul luptei.
SANCȚIUNE: 15 PUNCTE PENALIZARE

12. În cazul în care sunteți conectați pe joc, iar un operator+ vă solicită să răspundeți la o reclamație în care sunteți implicat și ignorați această solicitare.
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT ȘI 8 PUNCTE PENALIZARE ( în caz de mute/warn )
SANCȚIUNE: 2 AVERTISMENTE ȘI 8 PUNCTE PENALIZARE ( în caz de ban )




REGULAMENT STAFF

1. Să oferiți/să vindeți grade legitime/de donatori sau orice alt beneficiu care nu a fost cumpărat de dvs. Se consideră oferit/vândut inclusiv sintagme de tipul "Îmi faci acest lucru, o să mă asigur că ai helper".
SANCȚIUNE:  3 AVERTISMENTE (REMOVE)

2. Să oferiți informații confidențiale despre server și/sau poze de pe confa privată administrativa cu diferite informații.
SANCȚIUNE:  3 AVERTISMENTE (REMOVE)

3. Să oferiți contul cu gradul pe care îl aveți altor persoane.
SANCȚIUNE:  3 AVERTISMENTE (REMOVE)

4. Să formați o impresie proastă despre server sau administrația acestuia altor persoane.
SANCȚIUNE:  3 AVERTISMENTE (REMOVE)

5. Să folosiți moduri sau texturi ce vă oferă avantaje. (exemplu: killaura, xray sau orice alt tip de cheat).
SANCȚIUNE:  3 AVERTISMENTE (REMOVE)

6. Să folosiți comenzi precum mute, ban, kick, jail etc cu motive ce nu există în regulament. De asemenea, glumele între voi/cu jucătorii folosind aceste comenzi sunt strict interzise, în cazul în care sunteți reclamat pentru acest lucru, veți fi sancționați.
SANCȚIUNE:  DOWN

7. Să vă instignați colegii de echipă la sancțiuni (ex.: Da-i mute lui Marcel, mă asigur că nu o să fii prins).
SANCȚIUNE:  2 AVERTISMENTE ȘI 15 PUNCTE PENALIZARE

8. Să amenințați un jucător/membru al staff-ului. Orice fel de amenințare este pedepsită.
SANCȚIUNE:  2 AVERTISMENTE ȘI 15 PUNCTE PENALIZARE

9. Să fiți aroganți, să ignorați sau să nu respectați ordinul dat de un superior.
SANCȚIUNE:  2 AVERTISMENTE

10. Să oferiți date despre alți jucatori (ip, locație, ultima conectare etc, conturi detinute.)
SANCȚIUNE:  2 AVERTISMENTE

11. Să favorizați prieteni/jucători - evitarea sanctionarii unui jucator/membru staff conform regulamentului este considerată favorizare.
SANCȚIUNE:  2 AVERTISMENTE

12. Să abuzați de comenzile la care aveti acces de la gradul detinut.
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT ȘI 15 PUNCTE PENALIZARE

13. Să nu dețineți/prezentați dovada în mai puțin de 24h de la întocmirea unei cereri de unban/reclamații în care sunteți implicat.
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT ȘI 3 PUNCTE PENALIZARE

14. Să va certați, să nu vă respectați colegii de echipă/jucătorii. Problemele se rezolva în privat, nu pe server.
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT ȘI 3 PUNCTE PENALIZARE

15. Să incălcați regulile chat-ului (toxicitate, limbaj, spam, caps).
SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT ȘI 3 PUNCTE PENALIZARE

16. Să interziceti jucători în timpul luptei.
SANCȚIUNE: 15 PUNCTE PENALIZARE

17. Să jigniți/faceți glume asupra colegilor vostrii în afară bunului simt.
SANCȚIUNE: 15 PUNCTE PENALIZARE

18. Să vă vânați colegii. Dacă considerați că un coleg de-al vostru greșește, încercați să discutați mai intâi cu el și dacă observați că greșeala este prea gravă sau acesta nu relaționează cu voi, îl reclamați la un membru al administrației. 
SANCȚIUNE:  DOWN

19. Acordarea unei sancțiuni greșite (din motive de neatenție, grabă, etc.)
SANCȚIUNE:  AVERTISMENT VERBAL / 1 AVERTISMENT ȘI 3 PUNCTE DE PENALIZARE

20. 
Sa abuzati de bug uri pe o sectiune (bug fly, sau alte bug uri care se pedepsesc cu ban)
SANCTIUNE: 1 AVERTISMENTE ȘI 8 PUNCTE PENALIZARE




INFORMATII UTILE
• Avertismentele expiră după 2 luni la staff. Dacă dețineți peste 1 avertisment și 15 puncte, nu veți putea fi promovați.  În situația în care un membru Staff ajunge la 3/3 avertismente acesta primește remove sau down în funcție de gravitatea faptei.
• Avertismentele expiră după 6 luni la donatori. În situația în care un Donator ajunge la 3/3 avertismente acesta primește remove.
• Adițional, operatorul secțional poate sancționa un membru staff sau donator în funcție de gravitatea faptei, cu motive ce nu există în acest topic, dar pe care acesta le constată pe moment.
• 1 avertisment este rezultat din 20 PUNCTE DE PENALIZARE.

1. Să vă puneți nume obscene la case.
SANCȚIUNE: BAN 4 ORE

2. Construcțiile obscene sunt strict interzise
SANCȚIUNE: BAN 15 ZILE

3. Fără iteme cu nume obscene.
SANCȚIUNE: BAN 2 ORE

4. Fără sign-uri cu scris obscen.
SANCȚIUNE: BAN 2 ORE